שלום,יש לי כמה שאלות...

שלום,יש לי כמה שאלות...

לא מזמן הייתי חולה קצת חום ולחה... כבר ירד לי החום ממזמן אבל יש לי לחה ו"סטרידו" (שיעול ממש אבל ממש מגעיל) אמא שלי פעם היתה קונה לי חלב נאקה וזה עזר אבל אני לא מוצאת יותא חלב כזה והוא ממש יקר אז אני שותה המון תה צמחים קינמון הכל... והצרידות והליחה לא נעלמים מה לעשות?

עוד משהו

יש לי נשירה עכשיו תמיד היתה לי נשירה קראתי את המאמר לא עזר,ואני לא מדברת על שערה ביום אם אני מתקלחת או מסתרקת הרצפה נראת חומה....זה נורא מציק לי Help me

0 אור 0

New member
אז למה לא ללכת לטיפול?

נראה לי שיש לך שתי בעיות שלא עוברות עם תרופות סבתא - אני מאד ממליצה לגשת למטפל הוליסטי ולבחון את הגורם לליחה ולנשירה. יכול מאד להיות שחיזוק תזונתי יעזור.

2 דברמם

תזונה ויותר מידי מרכך אם מרכך נוגע לי רק טיפה אחת על הקרקפת יוצא לי ממש תלתלים שלמים.. אם את משתמשת במרכך שימי על השיער עצמו לא על הקרקפת וזה גם מתזונה לא טובה..

wasabi

New member
תזונה אכן

לחיזוק השיער - לאכול קטניות (חומוס, עדשים, שעועית אדומה, שעועית אדוקי ועוד), טחינה ושומשום ואצות (לא רק אצות של סושי אלא גם קומבו, היזיקי, ארמה וואקאמה - אשמח לתת מתכונים) לליחה - להמנע ממוצרי חלב (כולל חלב עזים וחלב סויה), בצק לבן, סוכר (בממתקים ומשקאות) ולהקטין צריכה של פירות ושל אוכל מטוגן. דרך אגב - שני הדברים יכולים להיות קשורים - עודף של מוצרי חלב וסוכר גורמים לא רק לליחה אלא גם לבריחת מינרלים מהגוף - דבר שמשפיע על צמיחת השיער.

למעלה