שלום יש לי כמה שאלות

minaa1

New member
שלום יש לי כמה שאלות

יש לי כמה שאלות בקשר לניתוח אף 1)האם הרופאים אצלכם ב פרופורציה יש להם: ניסיון ותעודות? והאם אני יוכל לראות ? 2)האף שלי לא נראה גרוע אבל אני רוצה לעשות ניתוח בכל אופן בשביל להראות יותר יפה, האם יש לכם התנגדות לבצע ניתוח כשהצורך בניתוח לא ברור לכולם רק כי אני רוצה? 3)האם ישנה דרך לשלוח לכם תמונה כדי שתגידו לי הערכה אם אני צריך ניתוח או לא ? (לא הערכה מקצועית רק יעוץ) 4)אחרי הניתוח צריך גבס באף כדי להסיר אותו צריך לחזור למרפאה האם אני יכול להסיר אותו באחת המרפאות שלכם בירושלים במקום לחזור בשביל זה לתל אביב ?(אני גר בירושלים)

ניתוח אף

היי 1. על רופאי רשת פרופורציה נושאים תעודת מומחה בפלסטיקה וחברים באיגוד הפלסטיקאים הישראלי. אתה מוזמן לבקש תעודות בפגישת הייעוץ. 2. רצונך בניתוח הוא כמובן מה שמנחה אותנו, ולא דעה אישית של אף אחד מהסובבים אותך, ובכלל זה הרופא המנתח. יחד עם זאת, אם אין מה לתקן, לא נעשה את הניתוח רק כדי לעשותו. 3. יהיה זה לא מקצועי ובוודאי לא רציני מצדנו להעניק לך כל סוג של ייעוץ (גם אם אתה לא קורא לו ככה) דרך הרשת. פגישת הייעוץ אינה כרוכה בתשלום או בהתחייבות מצדך, ולכן אנו מזמינים אותך לעבור אבחון אישי ומקצועי ולא לצפות מאיתנו לכזה בדרך וירטואלית. 4. הביקורת הראשונית חשובה, ונעשית על ידי הרופא שניתח אותך. אי לכך כדאי להקפיד על הפגישה הזו איתו.

למעלה