שלום יש לי כמה שאלות

hagay1333

New member
שלום יש לי כמה שאלות

שלום אני בגיל 14 ואני התחלתי ליפני חודש בערך להתאמן במכון כושר. השאלות שלי הם: 1.אם הרמת מישקולות פוגעת בגדילה? 2.איזה תרגילים אני יכול לעשות לשרירי בטן חוץ מכפיפות בטן? 3.המאמן שלי אמר שאני צריך להיתאמן יום כן ויום לא..התחלתי תוכנית אימונים ליפני כשבוע,האם ביום שאני לא עושה את התוכנית אני יכול לללכת על הליכון או לעשות כפיפות בטן ושכיבות שמיכה? תודה בכל מיקרה

היי HAGAY ../images/Emo13.gif

קודם כל אהלן אהלן אהלן... אימוני כח ומשקולות אינם פוגעים בגדילה, זהו מיתוס.. לא רק שמשקולות לא פוגעות בגדילה אלא אפילו מעודדות בניית עצם שבגילך זה אפילו טוב. מה שכן, לא להגזים, להתאמן שקול ,להקפיד על מנחים וביצוע התרגילים בצורה הנכונה ביותר. לא לשכוח, הגף חייב לנוח ויש להקפיד על מנוחה.. וזה מוביל ל מה שהמאמן שלך אמר לך.. הוא צודק, יום כן יום לא.. לגבי תרגילים לבטן... יש עשרות, אני בטוח שהמדריך בחדר הכושר ידאג לגוון לך מהם מדי פעם.. בבקשה ותהנה באימונים.. זכור אימון הנכון זה לא רק כמה משקל הרמת..

חן M

New member
hagay1333 ברוך הבא לפורום תשובות:

א- לא ב-אתה יכול לעשות כרגע רק את מה שנכתב לך בתכנית... אם אתה לא "מרגיש" את הבטן כנראה זה נובע מביצוע לקוי של התרגיל.. תתעזר בסבלנות אתה סך הכל מתאמן שבוע.... ג-ביום שאתה לא עושה את התכנית אתה יכול לעשות הליכה [בתנאי שיום לפני זה לא ביצעת שום מאמץ אירובי כגון: הליכה,ריצה,שחייה,אופניים וכד'...] תרגילי בטן ושכיבות שמיכה אתה לא אמור לעשות... שוב חשוב מאוד שתיצמד לתכנית שהמאמן בנה ואל תנסה לעקוף את סמכותו ע"י אישור כזה או אחר מאנשים אחרים....

hagay1333

New member
אבל

הרבה אנשים אומרים לי שזה פוגע וגם הרופאה אמרה לי שזה לוחץ על הגב

חן M

New member
חגי

פוגע בגדילה זה לא.... מצד שני עבודה לא נכונה ולא הדרגתית ומבוקרת בחדר כושר או בכל ענף ספורט אחר יכולה לגרום לעומסים על השלד ...

למעלה