שלום :) יש לי משהו לשאול..

mishmish18

New member
שלום :) יש לי משהו לשאול..

*אני חושבת שחלמתי מה שנקרא חלום צלול, כי הרשתי שהכול מאוד אמיתי ומוחשי, וגם החלטתי החלטות מודעות לגבי מעשים שעשיתי בחלום. האם זה היה באמת חלום צלול? [אתה מעדיף שאני אפרט אותו לפרטי פרטים - אני זוכרת כמעט הכול אז זה יהיה קצת ארוך :)] *האם חלומות צלולים אפשר לחלום גם באופן טבעי, זתם כך, ללא שיטות מיוחדות? אני אשמח לקבל תשובות, טל :)

shkool

New member
ובכן......

היה לך חלום צלול כי כל עוד את מודעת לכך שאת בחלום זה נקרא חלום צלול אבל יש לי תחושה שרמת הצלילות בחלומך הייתה נמוכה, רמת צלילות? בחלום צלול יש רמות שונות של צלילות וככל שרמת הצלילות יותר גבוהה ככה ההרגשה יותר מציאותית ,חדות התמונה בחלום יותר גבוהה ואת פועלת וחושבת יותר בהגיון. חלום בצורה טבעית? יש אנשים(כמו אחותי) שחולמים חלומות צלולים באופן טבעי בכל כמה ימים או אפילו כל יום ויש מיקרים שאנשים חולמים חלום צלול ספונטני עקב סיוט שמגלים באמצעו שזהו חלום, או שסתם ככה יש חלום צלול ספונטני(כמו שלי היה מזמן......). אם את רוצה שיהיו לך חלומות צלולים אני מציע שתבצעי בדיקות מציאות רבים ותכתבי יומן חלומות כל יום(מה שאני לא נוהג לעשות, אני עצלן מלידה :)) תיכנסי לאתר הזה ותקראי את כל הפרקים: www.lucid.up.co.il ביי ביי shkool

Variety

New member
תגובה

בקשר לחלום, הוא היה צלול רק אם ידעת שאת חולמת בזמן החלום. גם אני עושה מעשים מודעים בחלום, אבל לא תמיד הוא צלול, אני פשוט יודע מה אני עושה. אבל כשהוא צלול, אני גם יודע שאני חלום והכל חלום. אפשר לחלום חלומות צלולים באופן טבעי, יש אנשים שכל החלומות שלהם שהם זוכרים צלולים, יש שחלקם צלולים. אבל, יש אנשים שהשיטות פועלת להם יותר בקלות, וגם ככל שעובדים על השיטות, ההצלחה רק מתגברת, ואפשר להגיע לרמות שיש חלומות צלולים מתי שרוצים. על שיטות, את יכולה לקרוא בקישור שהוספתי בסוף ההודעה. בהצלחה, Variety-

למעלה