שלום יש לי שאה ואשמח שתענו לי

גלית164

New member
שלום יש לי שאה ואשמח שתענו לי

אני גרושה בת 40 אם לשתי בנות גדולות נאה במראה נעימה מאוד באופי ובהתנהגות, מאוד חברותית, בעלת חוש הומור ושמחת חיים. יוצא לי לצאת לדייטים והרושם שאני מקבלת וזה לא בגלל שאני מדברת, או רומזת או מתלבשת למרות שאני אומרת שאני רוצה קשר קבוע רציני קשר שיוביל לזוגיות יפה ואפילו מגורים משותפים, זה שגברים מחפשים איך להשכיב. ישר זה מתבטא בנשיקה צרפתית שלא מביישת שום זוג שיוצא כבר חודשיים לפחות, נגיעות באיזורים מוצנעים ובכלל לעשות את כל זה ליד חוף ים אחרי כוס קפה . זה יכול להוביל לסקס או כבר בפעם השניה מקסימום. השאלה שלי היא איך להתייחס לזה. כלומר, אני מאמינה שכמה פגישות נחוצות כדי להכיר אחד את השניה, לפתח רגש, להתקרב, אני חושבת שהכול יפה אבל זה עניין של תזמון. הכי גרוע זה שכשגבר מזמר לי בלשון עתיד, "אני אעשה לך,אני אקנה לך, אנחנו ניסע לסוף שבוע, אני אעשה אותך מאושרת " הכול על משקל של עתיד, ישר הראש מפרש את זה בתור הוא מנסה לבלף אותי ומוציא אותי מטומטמת כדי להשיג את המטרה שלו. האם אני צריכה לדבוק בגישה שלי של לחפש מישהו שבאמת יש לו סבלנות לפתח קשר או שאני מעין old fashioned ואני חיה בזמן ענתיקה? האם אני צריכה להכנע לזמנינו אנו שבפגישה אחת צריך להכיל חצי שנה של קשר? ניסיתי את הגישה הזו, בשני דייטים שיצאתי. זרמתי. אבל איך שישר היה מגע פיזי מיני, אני אישית איבדתי עניין. כל הסקרנות הטבעית והבריאה שמובילה לרצון לחקור את הגבר שפגשתי נופלת, פתאום אין את ההתלהבות להמשיך הלאה ולהכיר כי במפגש המיני הרבה דברים מתגלים וכשאין רגש, אין חוויות משותפות, אין בסיס לכלום אז מה הטעם הטוב שנשאר? אני רוצה את התגובות שלכם רוצה לדעת מה קורה? כי אני כל כך מתלבטת. אתמול יצאתי עם מישהו שהכרתי באתר הכרויות לפני 4 חודשים ומאז רק דיברנו פה ושם דרך המסנגר. ובמקרה לפני כמה ימים נפגשתי איתו בתחנת דלק עם חברה שלי בזמן שתדלקנו. הוא אמר שהוא בדרך לפאב וגם אנחנו הצטרפנו. ישבנו כשעה איתו והיה ממש כיף. אתמול יצאנו לבלות ובלי לשאול אותי אחרי הבילוי לקח אותי לחוף הים והחל למזמז אותי, לנשק אותי נשיקות צרפתיות התחיל לגעת בי ואני עייפה פחד. הרגשתי כל כך רע. מעין HANG OVER כאילו מה הקטע? מה? האם הערב צריך להגמר ככה? אין לך זמן להפגש לעוד פגישה? למה דווקא חוף הים? למה דווקא אחרי הבילוי אתה צריך למצות את העניין<? אמרתי לו מה אתה רוצה ממני? סקס? הוא מאוד נפגע והחזיר אותי הביתה. אמר לי שככה לא יפה לדבר. יצאתי מהאוטו ועליתי הביתה מה דעתכם? אני בסדר או שאני צריכה לשנות גישה ולקחת בחשבון שישר בפגישה הראשונה זה בסדר לשכב? אבל מה עם הרגשוות שלי? מה אם חלק מהתגובות יהיו שזה ככה היום? איך להתייחס לאיך שאני מרגישה? לא רוצה להרגיש תחושת ריקנות והרגשה זולה של איכס

למעלה