שלום!| יש לי שאלהאחורה|

TheMagicGirl

New member
שלום!| יש לי שאלהאחורה|

קניתי נגן MP3, ויש לי בו הכל (הכבל למחשב..ואפילו דיסק קטן למחשב-שאין לי מושג מהו בדיוק) ואני רוצה להוריד שירים מהמחשב.. איך אני עושה את זה בדיוק??? אשמח מאוד אם תענו לי, תודה- יוהנה!

weird dust

New member
איזה נגן זה?

מאוד יכול להיות שאם יש דיסק מה שיש צורך זה רק לחבר את הנגן, להתקין את הדיסק ודרך התוכנה שם להעביר לנגן. כמו כן יש סיכוי שרק צריך להעתיק שירים פנימה לתוך התיקיה הראשית ותיקיות המשנה שיוצרים.

TheMagicGirl

New member
זה נגן קטן (מיני)

אי אפשר להכניס דיסק... הדרך היחידה להכניס שירים זה דרך הכבל אל המחשב... לכן אמרתי שאין לי מושג מה זה הדיסק שקיבלתי בקופסא.. אבל אי אפשר להכניס את הדיסק...

TheMagicGirl

New member
ועוד משהו-

הכנסתי את אותו הדיסק למחשב- לראות אם זה מתקין משהו.. אבל כלום (?) יש תוכנה בטוחה להודת שירים (כמו אימיול או משהו?)

הורדת שירים היא לא חוקית...

בניגוד לפורום ועל כן אין לדבר עליה בפורום..

יאיר B

New member
תקראי את מה שכתבתי לבחור

בשירשור כאן. בנוגע לתוכנות להורדת שירים - על הנושא הזה אנחנו לא מדברים בפורום!

TheMagicGirl

New member
מצטערת../images/Emo4.gif

לא אכתוב על זה יותר... אז איך אפשר לעשות בדרך החוקית? למשל דיסקים שיש לי- שקניתי. אני יכולה להעביר את השירים למחשב ומשם לMP3?

TheMagicGirl

New member
../images/Emo2.gifנכנסתי אבל לא מצליחה להקשיב!

הכנסתי את הדיסק, וזה פתח לי תקייה ב"מחשב שלי" ויש שם כל מני תוכנות להורדה בשפות שונות.. (לא מצאתי אנגלית..) והוא לא רוצה להתקין לי.. הוא אמר שצריך לבדוק אם זה חוקי ובלה בלה של מחשב.. שמתי גם את הקבל קישור בין הMP3 למחשב עצמו, והMP3 כותב לי "read" וגם "done" וכאלה.. ואני רואה את התיקיות שיש לי בו.. יש לי שם כבר שיר אחד- שהוא היה שם כדוגמא, אבל אני יכולה להקשיב לו רק במחשב..ולא בMP3, הMP3 מתנהג כאילו הוא ריק... מה לעשות?!!

למעלה