שלום..יש לי שאלה אליכם

Sweet Girl7

New member
שלום..יש לי שאלה אליכם

רציתי לשאול אותכם אם אתם מאמינים שאורי גלר באמת בעל כוחות על טבעיים או שהוא עושה רק מעשי קוסמות? אני בכוונה שואלת בפורום הזה כי אתם מתעסקים בקסמים אז רציתי לדעת מה אתם חושבים... הרי איך הוא מצא את הנפט..? יש לזה הסבר?

shahar717

New member
אוקיי

לאורי גלר אין כוחות על טבעיים. כל קוסם פשוט מסוגל לעשות את הדברים שהוא עושה ואף יותר טוב. אני אישית יודע לכופף כפיות (-: לא יודע מה הקטע עם הנפט, אבל אני חושב שזה סתם סיפור דמיוני כדי להאדיר את הקוסם המהולל אורי גלר. ממש כמו הסיפור של פיפטי סנט על שנדקר מראפר אחר.. חח

ביום שמישהו יראה איך הוא מכופף משהו

מתכתי שקיבל ממישהו אחרי בדיקה, ומצליח לכופף אותו בלי להחזיק אותו ולהגיד bend bend.. אז אני אתחיל יותר ברצינות לחשוב שיש פה משהו יותר רציני ולא טריק.

shahar717

New member
בטח התכוונת ל-

"ביום שאני אראה" ולא "ביום שמישהו יראה".

אני חושב שהשאלה היא במה מאמינים

מי שרוצה להאמין-מאמין! זה יכול להיות קשור לכל דבר בחיים...יש כאלה שמאמינים באלוהים, יש כאלה שמאמינים שאלביס חי, יש כאלה שמאמינים שיש חייזרים ויש כאלה שמאמינים שלאורי גלר יש כוחות. אני מאמין שלאורי גלר יש יכולות, שוב אני אחזור על זה: לאורי גלר יש יכולות-לא כוחות על טיבעיים! יש לו יכולות להסיח את דעתנו, יש לו יכולת לסחוף את הקהל אחריו, יש לו את היכולת לגרום לאנשים להאמין במשהו או לדמיין משהו, יש לו יכולת שכנוע ובקיצור-יש לו יכולות מאוד גבוהות! אולי אפילו גבוהות מלהרבה אנשים בעולם. כוחות על טיבעיים זה כבר משהו שקצת קשה לי לקבל ובעקבות טענותיו עולות הרבה שאלות...האם יש גבול לכוחות ואם כן למה ? איזה דברים ניתן לבצע בעזרת הכוחות ואיזה דברים לא וכמובן...למה לא, מה הסיבה שיש עוד אנשים שיכולים לבצע את אותם דברים והם לא טוענים לכוחות ?

Sweet Girl7

New member
אבל הוא מצא נפט

למה שהוא ישקר ? חברות הנפט לא יעבדו עלינו בזה שהם אמרו שאורי גלר מצא את הנפט והוא מכופף גם כפיות שהוא לא מביא מהבית וזה עוד ליד אנשים שרוצים לראות אם הוא באמת בעל כוחות. ואיך תסבירו את הציורים שאנשים ציירו והוא קולט אותם דרך טלפתיה? אין לזה קסם מיוחד

d r u m a n

New member
הסברים...

כמו שאמרו מעליי לאורי גלר אין כוחות על-טבעיים.... או לפחות הוא עוד לא הצליח לשכנע אותי בזה... לכופף כפיות גם אני יודע וכמו כן גם לקרוא מחשבות כמוהו... (אגב אני לא היחיד... ואני לא קיבלתי מכת ברק כשהייתי קטן... יש עוד אלפים כמוני שיודעים). בנושא הכפיות, לא צריך כפית מיוחדת... אפשר עם כל כפית ככה שזה שהוא עושה את זה עם כפיות של אחרים עדיין לא הפך אותו למומחה או שד... בנושא הנפט אין לי תשובה מדוייקת... קראתי בהרבה מקומות על כל מני ספקות בנושא... אבל לא לזה אני מתייחס... אני מתייחס לעבודה שאורי גלר מיליארדר... הוא לא גילה נפט כשהוא היה בן אדם כמוני כמוך.. הוא עשה את זה אחרי שהייתה לו כמות כסף גדולה מאוד... כל בן אדם יודע שכסף קונה (כמעט) הכל... אני מאמין שיש לזה איזשהו קשר למציאת הנפט... ופתחת את ההודעה בשאלה "למה שהוא ישקר?" הוא גרם כרגע לכל העולם לתדהמה (אחת מהמטרות של קוסם) גרם הנאה לצופים, אני מאמין שגם עשה מזה כסף.. אני לא אוהב לקרוא לזה שקר... קוסם הוא לא שקרן... לסיום כדי שלא תצא הודעה נגד אורי... אני מעריץ את הבן אדם הזה... שם כמו שהוא בנה לעצמו אין הרבה שמסוגלים לעשות את זה בעולם! הוא מבצע את הקסמים שלו בצורה חלקה ומושלמת! באמת ראוי להערכה!!

shahar717

New member
אוקיי אז ככה

בעיניין קריאת מחשבות: ישנה טכניקה לקריאת מחשבות המאגדת בתוכה קריאת שפת גוף בין השאר, הדבר אפשרי, אך דורש המון המון אימון ולימוד של הטכניקה המסוימת הזו. בעיניין כיפוף כפיות שלא שלו: זו לא בעיה, גם אני בתור קוסם מתחיל מסוגל לכופף כפיות שלא שלי "בכוח המחשבה". בעיניין הנפט: לדעתי, וזו רק השארה, הסיפור עם הנפט הוא שיקרי ולא אתפלא אם אורי גלר שיחד מנכלי חברות נפט לטובת הסיפור הנ"ל. ומה בעיניין הכסף? לדעתי הכסף שהוא צבר הגיע אליו או מהופעות (כולל לאנשים פרטיים כמו מפורסמים) או ממתנה נדיבה שקיבל מחברו הטוב מייקל ג'קסון. כמובן מה שנאמר הינו השארה שלי,אבל עיניין כוחו ה"על- טבעי" של אורי גלר מוטל בספק גדול. הנה למשל סירטון של ג'יימס רנדי, אדם שהקדיש את חייו ללכידת רמאים הטוענים לכוחות על- טבעיים (כמו אורי גלר למשל): http://video.google.com/videoplay?docid=-3396869920557391806&q=%22James+Randi%22 איני שולל לגמרי את עיניין העל- טבעי, אני רק אומר שאורי גלר הוא כנראה קוסם פשוט שהקדים את זמנו עם הטריק של כיפוף כפיות. בברכה, שחר.

Sweet Girl7

New member
אבל הקריאת מחשבות זה מה שהכי מדהים

איך לעזאזל הוא עושה את זה דרך שפת גוף? איך אתה קורא מחשבות של אחרים גם? ואיך אתם מכופפים כפיות? באמת אני רוצה לדעת כי אני לא מאמינה שאפשר ככה סתם לכופף כפית כמו שאורי גלר עשה זה לא באמת בעזרת כוח המחשבה נכון? (אני ניסיתי ולא הצלחתי אפילו לנחש ציור שאמא שלי ציירה לא הצלחתי!) איך הם עושים את זה חוץ מזה זה סיכון בשבילו להגיד לעולם שהוא מצא נפט. כי כאלה שלא מאמינים כמו גיימס רנדי יכולים לברר את זה בחברות הנפט ולגלות אם זה בלוף..אני לא חושבת שהוא ישלם מיליונים לחברות הנפט רק כדי שיגידו שזה נכון. באיזשהו שלב זה חייב להתגלות למישהו.

d r u m a n

New member
מי אמר שזה עוד לא

מי אמר שזה עוד לא יתגלה בעתיד? אם לא היית שואלת עכשיו "איך... איך... איך...?" אני מאמין שזה לא היה מדהים אותך... אני אישית התחלתי להתעניין עכשיו בכל נושא הקריאה לפי שפת גוף ודיבור... אני לא מאמין שככה אורי גלר פועל... לפחות כל טריק שראיתי שהוא עושה לא היה בטכניקה הזו... זה באמת מאוד מאוד קשה... צריך מיומנות מדוייקת כל כך... צריך להתאמן על זה הרבה זמן (שנים אם את שואלת אותי)... אם זה מעניין אותך תריצי חיפוש על שם Derren Brown... הוא לא טוען לכוחות על טבעיים... הוא טוען לשליטה ברמה סופר גבוהה במוח שלו, בגוף שלו ובמידה מסויימת גם במוחות של אחרים. לדעתי זה יותר מעניין מלחפש אחרי הוכחה שאורי גלר אכן בעל כוחות על טבעיים..

מי שסתם רוצה לדעת מתוך סקרנות

יצטרך להבין שבקסמים זה לא עובד בצורה הזאת... כמו ששף טוב במסעדה לא ירוץ וייתן לכל אחד את המתכון שלו כך גם קוסמים-מי שרוצה להיות קוסם ולעשות את אותם דברים צריך לחקור! התשובות לא יגיעו על מגש של כסף. אני מציע לכולכם לקרוא ספרים, לראות DVD-יש המון חומרים שם בחוץ.

למעלה