שלום,יש לי שאלה,אני נורא מפחדת אזתענו בעדינות

ליהיv

New member
שלום,יש לי שאלה,אני נורא מפחדת אזתענו בעדינות

לפני שנתיים הייתי מאוהבת בטירוף בחבר שלי שעזב אותי ועשיתי מעשה שטותי וניסיתי לעשות לו שחור שמתי לו טיפות מחזור בשתייה. אחרי שהתפכחתי מהאהבה הזאת והבנתי מה עשיתי כל כך נגעלתי והתביישתי בעצמי, וסיפרתי לו וביקשתי סליחה והוא סלח לי. מה שמפחיד אותי שלא ידעתי שששחור חוזר חזרה פי 3 למי שעושה אותו. רק ש....אצלי זה לא הצליח הכישוף לא עבד ולא השפיע עליו בכלל למזלי. האם אני צריכה לחשוש מחוק ההחזרה? או שזה עובד גם על מי שמנסה ולא מצליח? הבעתי המון חרטה ובכיתי והתפללתי והחוסר ידע עושה אותי לא שקטה ובמתח נוראי. אנא דעתכם תודה אני

ליהיv

New member
אני לא וויקאנית ולא כלום אני-

בן אדם מסורתי פשוט שעשה טעות שמתי כמה טיפות בשתיה לא אמרתי שום מלים כלשהן לא ידעתי שזה אסור האהבה עיוורה אותי ואני מתחרטת ותודה לאל שזה לא עבד עליו אבל אני עדיין פוחדת מעונש

Jerald_Admonds

New member
נראה לי

שהעונש שאת מקבלת זה הלחץ והפחד שאת חשה כרגע. חוצמזה, לא נשמע כאילו עשית בכלל כישוף כלשהו ולכן אין לך מה לדאוג.

gwizard

New member
המוח תמיד דואג להגנות

ושאר הסביבה יודעת להגן על עצמה גם כן בצורה מאוד יפה. כך גם במקרה הזה.

RainBird

New member
יופי. חוק השלושה הוא וויקאני ומכיוון שאת לא כזאת, שום כישוף לא יחזור אליך כפול שלוש. לעומת זאת אני מציע שתחששי מ"מכשפה לא תחיה" של היהדות.

ליהיv

New member
לא הבנתי את ההפרדה-

שעשית הרי החוק אומר שעושה רע לאחר יחזור אליו פי שלוש אז מה ההבדל אם אני ווקאנית או לא כל עוד עשיתי את הכישוף? ואם הוא לא הצליח וזה נגמר רק בניסיון כושל בלי שום בהשפעה על הבן אדם האם חוק השילוש עובד פה? תודה

charlila

New member
יותר חשוב מחרטה - לעשות את מיטב יכולתך לתקן

את הנזקים שגרמת. את הפעולה העיקרית עשית - לספר לו, להזהיר אותו. הסתכלי סביבך ובדקי אם יש עוד משהו שאת יכולה לעשות. כפי שאמר מישהו, את נענשת. אם תחליטי - ועדיף, תגידי בקול רם - שאת מוכנה לשאת באחריות למעשייך, אולי ינוכה לך שליש. :)

למעלה