שלום!יש לי שאלה בקשר לכלב בית.

Slider_-_14

New member
שלום!יש לי שאלה בקשר לכלב בית.

יש לי כלבה גורה(בת 3 חודשים). בדרך כלל היא בגינה ולפעמים בתוך הבית. הבעיה היא שהיא אוהבת לשחק והמשחקים שלה הם לנשוך דברים-לרוב בני אדם אותי היא כבר לא נושכת אבל היא עדיין נושכת זרים או בני משפחה שלא בקשר קרוב אלייה. הבעיה לא כ"כ מפריעה עכשיו כי הנשיכות שלה חלשות אבל אני לא יודע מה לעשות כאשר היא תגדל ואם היא תמשיך לנשוך בתור משחק זה יכול להסתיים בתוצאות גרועות. אשמח לקבל עצות
תודה

ישראל22

New member
שיטה שאני עשיתי

אני נתתי לכלבה שלי בובת עכבר וכל פעם שהיא נשכה אותי או מישהו אחר אמרנו לה לא ונתנו לה את העכבר. אחרי יום היא קלטה ועכשיו היא נושכת רק את העכבר וסוחבת אותו לכל מקום. אני מציע לך למצוא בובה שהגורה שלך תוכל לנשוך ולעשות כמוני. תשתדלי גם שהיא תהיה לא רק בגינה אלא גם בבית באופן זמן שווה.

Slider_-_14

New member
יש לה כבר:)

וזה תשתדל לא תשתדלי:) היא לוקחת את זה מחביאה וחוזרת לנשוך אנשים...

natalyrst

New member
היא בטח גורה... נכון../images/Emo35.gif

אם כן, זה ההסבר השיניים צוחות לה וזה יעבור לה עם הזמן תמשיכו להגיד לה לא

נתנו לי פה עצה פעם שעבדה רק בהתחלה

כשהכלבה נושכת אותך תראי סימני כאב ואפילו תצעקי אייה אולי הכלבה תבין שהיא עושה ךל רע ותעזוב אותך אצלי זה עבד לזמן קצר!!!

ZivBr

New member
כלבים נושכים כל דבר עד גיל שנה

שהכלבה שלך תעבור את גיל שנה היא תפסיק. עד אז, תקני לה עצם למשחק או בובה.

זיו25

New member
קיבלת פה יופי של עיצות

בסופו של דבר היא תפסיק לנשוך , ותתנהג כשורה. גם טולי הייתה נושכת המון, אבל לאט לאט היא הפסיקה (למרות שמכנסי הג´ינס שלי עדיין נראים לה אטרקטיביים מתמיד ). למה לאט לאט? כי רק לפני 3 ימים היא החליטה לבדוק ממה עשויות כריות הספה בסלון. כשחזרנו הביתה, המחזה לא היה כ.א.ל... בברכה, זיו.

למעלה