שלום. יש לי שאלה ברשותכם. בעצם כמה:

שלום. יש לי שאלה ברשותכם. בעצם כמה:

1. האם יש ניתוח שהוא אך ורק הרמה ועיצוב החזה (ללא הקטנה או הגדלה)? 2. האם בניתוח שכזה יחדירו לי משהוא (אני לא רוצה שום סיליקון או דברים שיתמכו בחזה כדי שיהיה מורם)? 3. האם ברגע שארזה / אשמין הניתוח יהרס? 4. מהו מחיר ממולץ לניתוח כזה? אודה לכם אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מוקדם.

אני מבינה שאתם לא עונים בשבת.

בכל זאת אל תשכחו לענות כמה שיותר מוקדם. היציאות הביתה הם רק בסופי שבוע וחשוב לי להשיג את כל המידע כדי לעשות את הניתוח ברגילה הבא שלי (עוד חודש וחצי).

הרמה ועיצוב

היי 1. יש ניתוח שהוא רק הרמה ועיצוב, ללא הגדלה או הקטנה. 2. להרמת חזה יש מספר טכניקות, שרק אחת מהן עושה שימוש בשתלים. אם זה מה שאת צריכה או לא יוכל לומר לך רק רופא בפגישת ייעוץ. 3. הרזייה/השמנה, כמו גם הריונות, לידות והנקות, משנות את מבנה החזה. זו עובדה גנטית שניתוח פלסטי לא יכול להילחם בה. מה שכן, גם אם תהליכים כאלה יפגעו בצורת החזה, הוא עדיין ייראה טוב יותר מאשר אילולא הניתוח. 4. מחיר נקבע רק לאחר פגישת ייעוץ בהצלחה רבה!

דבר ראשון תודה על התגובה

העניין הוא שאני שוטרת בסדיר ויוצאת חמשושים - וגם ימי חמישי אני מגיע רק בלילה כך שאין לי איך לקבוע פגישת ייעוץ. האם יש דרך אחרת שבה אוכל לתקשר עם יועץ?

פגישת ייעוץ

היי אין דרך אחרת. יש ברשת מטופלות שמגיעות מחו"ל לפגישת ייעוץ, כי אין שום דרך לעשות את הפגישה בטלפון. רופא חייב לראות אותך ולבדוק אותך. זה עניין רציני ואנו לא מקלים בו ראש.

למעלה