שלום, יש לי שאלה בתחום, וחייב עזרה

qazzaq5

New member
שלום, יש לי שאלה בתחום, וחייב עזרה

ובכן קניתי מצלמה דיגיטלית (מצלמת וידאו) יש לו חיבור ל USB וחיבור ל DV אני משתמש בתוכנה Premiere 6.5 במצלמה שיניתי "הפעלתי" את מצב USB כמו שכתוב בספר הדרכה ה USB מותקן במחשב אבל שאני רוצה "לדגום" ולהקליט מהמצלמה למחשב אני לא מצליח והו אומר שחסר לי התקן של DV (הרי אין לי חוט כזה) השאלה איך אני יכול להשתמש בתוכנה Premiere 6.5 כדי שהוא ידע שזה חיבור USB? ואאיזה תוכנה מומלץ להשתמש שיש חיבור USB? ועוד שאלה, יש לי P4 מעבד 2.4G ובספר כתוב שאפשר לחבר קבל DV למחשב, אבל במארז אין לי חיבור כזה, איפה ניתן לקנות קבל כזה? אגב, אם זה לא הפורום המתאים אנא תגידו לי לאיזה פורום לפנות. תודה.

yanuka

New member
אז ככה

למיטב ידיעתי אין אפשרות לדגום לפרימייר עם חיבור USB בכדי לדגום ממצלמת וידאו למחשב אתה צריך חיבור fire wire עם USB אתה יכול לדגום רק תמונות סטילס אם מישהו יודע אחרת אז גם אני אשמח לשמוע

omri85

New member
אוקי אז במצלמה כדי לדגום צריך לחבר

לחיבור הFIRE WIRE (DV( הUSB אכן נועד לתמונות סטילס בעיקרון יש אופציה לקנות מכשיר שמתחבר למצלמה בFIRE WIRE ולמחשב ב USB אבל חבל על הכסף הכי פשוט שתקנה כרטיס FIRE WIRE ב-150 ש"ח ברוב חנויות המחשבים וכך תפתור את הבעיה כדי לדגום למחשב או להוריד חזרה למצלמה תצטרך שהמצלמה תיהיה במצב של VCR/PLAYER בהצלחה

למעלה