שלום, יש לי שאלה- דחוף!

Sparkley Judy

New member
שלום, יש לי שאלה- דחוף!

אני טסה למחנה ריץ בקנדה עוד שבועיים בערך ואני חייבת לקחת איפור. יש לי עור בהיר ודי הרבה נמשים ככה שאני רוצה להסתיר אותם כמה שיותר אבל אם אני מכסה את עצמי במייקאפ ופודרה אני מרגישה לא טבעית, כאילו העור שלי לא יכול לנשום. אז אני אתן את הפרטים על הצבע עור שלי וצבע עיניים וכאלה ואת האיפור שיש לי ובבקשה תאמרו לי איזה איפור לקחת- אני צריכה לצמצם. אוקיי, אז העור שלי בהיר, אני מנומשת. עיניים ירוקות ושפתיים אדמדמות. האיפור שקניתי: מסקרה שחורה, פודרה בצבע העור שלןי, קוניסלר במבע העור שלי, צללית חומה בהירה- מבהיקה. צללית בצבע עור- נוצצת,אודם אדמדם טבעי, ליפ גלוס שקוף, ליפ גלוס ורדרד.צללית ורודה נוצצת, תללית ורודה יותר כהה- נוצצת. סט צלליות של לבן, כחול, ירוק בהיר, ירוק כהה וסגלגל. סט צלליות של תכלת, לבן וכחול כהה, צללית חומה כהה, סומק חום-אדמדם, צללית לבנה-סגלגלה, צללית אפורה כהה, ג´ל נצנצים, אודם חום וקמת נוטה לאדום- מבהיק. סט צלליות של חום כהה, צבע גוף, חום-כתום מבהיק וחום בהיר. כאשר את עושים את ההחלטה בבקשה תיזכרו שיהיו שם ארועים חגיגים וגם יהיה שם דברים ליומום. אם יש משהו שאתם חושבים שממש מתאים לי לפי התאור שנתתי לכם אז בבקשה תאמרו לי ואני אקנה את אותו פריט. ב-ב-ק-ש-ה תעזרו לי! אני חייבת עזרה ממכם! תודה, ג´ודי נ.ב אני חדשה פה אז, היי!

Sparkley Judy

New member
תיקונים

ריץ=קיץ שלןי=שלי במבע=בצבע וקמת- וקצת שכחתי להוסיף=יש לי גם מייקאפ נוזלי על בסיס מים.

להתאפר במחנה קיץ?????????

את הולכת לעשות חיים או לשבת כמו צנונית בחדרים ממוזגים? לא ניראה לי העיסקה שאת רוצה, מחנה קיץ עם איפור מלא? נישמע מצחיק:) תעבי אותך מכל השטויות האלו, קחי איתך עיפרון שחור ומסקרה שחורה עמידים במים, גלוס מבריק ושיפתון רגיל שקוף לשמירת לחות וזהו!!!! אם את רוצה קחי סומק למרות שלדעתי תקבלי אדמומיות טיבעית של התרגשות וכיף:) נמשים זה כל כך "אין" עכשיו, כל המראה הטיבעי בכלל, האיפור היום משתדל להשאיר את המראה כמה שיותר טבעי. בשביל מה כל המייק אפ?????? תיזרקי אותו!!!!!! את המייק-אפ!

Sparkley Judy

New member
חחחח!!

תודה :) אבל אני פשוט שונאת את הנמשים שלי! זה הדבר שהכי הייתי רוצה "לזרוק" מהגוף שלי... יש לך אייסיקיו? ובכל זאת, אני לא מתכוונת להתאפר כבד, רק איזה צללית, עיפרון, מסקרה ואודם... אבל מה את חושבת שהכי מתאים מהמבחר שלי?

Sparkley Judy

New member
נב

כמו שShirAz111 שאלה אם יש קרם להבהרת נמשים אז רק אלו שלא מנומשים חושבים שזה יפה. אלא שיש להם נשמים חייבים לחיות עם הצרה הזו. קצת זה חמוד אבל כמה אפשר לסבול..?!

אני ג´ינג´ית עם נמשים

ואני גאה בזה!! ואני אוהבת אותם!! וזה מהמםםםםםםם למה להבהיר אותם?!??!?!?!?!?!?!

תשלחי לי במסר

את האיסיקיו שלך ואני אצור איתך קשר בערב יותר מאוחר:) נמשים זה יפה! לא מתכוונת להתאפר כבד? רק צללית ורק עיפרון ורק מסקרה ורק אודם? חמודה שלי אני הייתי מציעה לך רק עיפרון ומסקרה ולחות לשפתיים ללא צבע.

MaYo0sH

New member
נמשים זה יפה! ../images/Emo54.gif

אני כ"כ אוהבת ג´ינג´ים עם נמשים! זה כ"כ יפה!! נמשים זה יפה! טוב בכל אופן...אוי את כ"כ תסבלי אם תקחי למחנה קיץ מייק אפ...תוותרי על זה! באמת שתוותרי על זה..גם את שונאת את הנמשים שלך.... להתאפר במחנה קיץ בצורה כבדה כזאת?! זה אפילו יותר מכוער ממלא נמשים על הפרצוף. לדעתי קחי לך סומק, עיפרון ואיזה גלוס שקוף וזהו. בלי מייקאפ ובלי שום שטויות אחרות- זה מחנה קיץ!- את לא צריכה להסחב עם טונות שכבות של מייקאפ על הפרצוף.

למעלה