שלום יש לי שאלה חשובה בקשר לציונים

moomoy

New member
שלום יש לי שאלה חשובה בקשר לציונים

שיפרתי בגרויות , לא במועד האחרון אלה במועד לפני כלומר בקיץ האחרון, אך עדיין לא הצלחתי לקבל ציון משוכלל של הבגרויות ששיפרתי, אני כבר אובד עצות. בית הספר תמיד נותן לי הכל מיני וריאציות שונות את אותן טפסים, כלומר טופס עם הציונים שלי פר שאלון. מה זה עוזר לי, אני צריך ציון משוכלל במקצונות ששיפרתי.

מה עושים? יש מישהו במשרד החינוך שאני יול לדבר איתו? אני צריך את זה דחוף

שיפרתי את המקצועות הבאים: היסטוריה 5 יחידות, את כול החמש

אנגלית עשיתי רק שאלון F

מתמטיקה עשיתי רק שאלון 004

מה שקיבלתי מבית הספר זה דף עם הציונים הנ"ל (חוץ מהיסטוריה) כלומר רשום אנגלית שאלון F וסמל השאלון ואת הציון ליד ואותו כנ"ל מתמטיקה, אבל עם מי עלי לדבר שהם ישכללו לי את זה עם השאלונים השניים?

זה כלכך מעצבן, ואלו בחינות שעשיתי עוד בקיץ האחרון ..

תודה לעוזרים

תלמיד10

New member
תשובה

בעיקרון במקרה זה יש לפנות לבית הספר ולבקש את הטופס המשוקלל, אך אני מבין שכבר פנית אליהם ושהם לא הבינו מה רצית. לכן, בפורום לימודי רפואה יש פירוט על השיטות השונות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/faq/Question.aspx?forumid=1523&qId=19464

עושה רושם שבמקרה שלך, השיטה השלישית שמצוינת שם (נסיעה ישירות למשרד החינוך) היא שתועיל ביותר. לא עשיתי זאת, אז אני יכול להסתמך רק על התיאור שלהם (ותיאורים אחרים ברשת) - וכמובן שכדאי לך להגיד שבבית הספר לא הבינו מה אתה רוצה ולכן אתה נאלץ לפנות אליהם (וכמובן, שהציונים פורסמו לפני המון זמן ושכעת זה דחוף).

moomoy

New member
תודה

אני לא חושב שאסע עד לירושלים כי זה ממש רחוק לי, אין מישהו במשרד החינוך שאוכל לדבר איתו?

ותודה שוב

moomoy

New member
יש לי שאלה נוספת, אם הציון הסופי שלי

באנגלית יצא 95.66 אז מעגלים לי את זה ל 96 ?

95.66 זה הציון המשוכלל בשלושת השאלונים.

תודה

תלמיד10

New member
תשובות

בנוגע לדרכים נוספות - הדרכים הידועות לי הן רק אלה שפורטו בתשובה שקישרתי אליה.

בנוגע לעיגול - כן.

למעלה