שלום! יש לי שאלה חשובה.

pink floyder

New member
שלום! יש לי שאלה חשובה.

התחלתי לעשות כושר, לפני הבגרות בהסטוריה הייתי רץ בערך 4 וחצי-5 קילומטר, הפסקתי בזמן ההתכוננות לבגרות, עכשיו חזרתי וזה מאוד קשה לי, אפילו יותר קשה ממה שהיה בהתחלה... זה אמור להיות ככה? בכל אופן, אני רץ יום כן יום לא- למען האמת אני רצ קילומטר והולך את השאר מהר יחסית, בערב אני עושה 5 חזרות שכיבות שמיכה ב3 שטים(קשה לי שכיבות שמיכה,) ו30 חזרות כפיפות בטן ב3 סטים. השאלה הרצינית שלי, האם אפשר להתאמן כל יום? כי אניט רוצה יום ריצה, יום של 20 דקות עלייה יריטדה במדרגות. האם זה בסדר? או שצריך את היום מנוחה הזה?

חן M

New member
זה לא שאלה של מותר ואסור...

עדיף שלא.. מספיק 3 אימוני אירובי בשבוע עם ימי מנוחה בין אימון לאימון.... תוצאות לא תראה תוך שבוע ובטח שאחרי הפסקה ארוכה יכולה להיות נפילה ביכולת...

atpaddict

New member
כאשר אתה אומר "להתאמן"

אתה מתכוון לשפר את היכולות הגופניות שלך. דבר זה קורה למעשה במנוחות שבין האימונים. אז תן לגוף שלך מספיק מנוחה בין אימונים. אם אתה מרגיש חזק ואין כאבים אז אתה יכול לרוץ יום כן יום לא (אבל תגוון מרחקים ומקומות ומהירות ריצה כדי שלא תשתעמם), אבל תגשיב לגוף שלך ואם יש כאבים או שאתה מרגיש עייף תן יותר זמן מנוחה. כמו כן, הקפד על תזונה נכונה ושתייה מרובה. אודי

pink floyder

New member
תודה רבה! עזרתם מאוד!

ועוד שאלה קטנה. כמה קלוריות ילד בגילי-16, בגובה מטר 76-8 מבנה רחב צריך לצרוך ביום בשביל לרדת 3-4 קילו? ואנ שוקל 74.

assafein

New member
שאלה קטנה...

בשביל מה אתה צריך לרדת 3-4 קילו? סתם כי נראה לך ש-75 זה הרבה? תשמע, אל תחליט שאתה רוצה לרדת כי אתה כבד, כי לפעמים זה לא במקום, במיוחד שאמרת שיש לך מבנה גוף רחב. אני יכול להגיד לך שממה שהבנתי אתה לא צריך כלום, אלא אם אתה חושב שאתה ממש שמן... אם אתה בכל זאת רוצה לרדת תראה את התשובה של חן מעלי...

pink floyder

New member
אני לא שמן, אבל יש לי צמיגים :)

אני רוצה קצת להרזות וזהו, לשקול נגיד 70. ואני שוקל 74 לא 75. :)

assafein

New member
עיגלתי את זה...

במלצה שלי, אל תראה את זה בקילואים, תראה את זה מבחינת שומן... תלך לתזונאי או משהו כזה, תבנה איתו תפריט וביחד עם פעילות ספורטיבית שראיתי שאתה עושה אתה יכול להוריד קצת מהצמיגים שיש לך....

למעלה