שלום יש לי שאלה!! >>כסו פלייזז

asf607

New member
שלום יש לי שאלה!! >>כסו פלייזז

אני נהג כבר חצי שנה עם רשיון נהיגה ועליתי לאוטו של חבר יעני הייתי במושב הקידמי והוא נהג, מסתבר שהוא נהג חדש שיש לו עדיין חובה במלווה ומה שקורה זה שאני והוא היינו באוטו והוא נהג ולא היה מישהו שרשאי להיות מלווה והוא נהג בלי מלווה זה אומר שהוא נהג בלי רשיון, עכשיו אני מסתכן בשלילה של הרשיון שלי עם עליתי לרכב של חבר שהוא נוהג בלי רשיון (בגלל שלא היה איתו נהג מלווה), כי מה שקורה אני לא נהגתי אני רק ישבתי קדימה ונסעתי איתו והוא אמר לי באמצע נסיעה שהוא נוהג בלי מלווה למרות שחובתו עדיין בנהג מלווה, האם אני מסתכן בכך שעם יטפוס אותו שוטר וישלול לו את הרשיון האם הוא גם עלול לשלול לי את הרשיון למרות שאני לא נהגתי אלא רק ישבתי קדימה?? אשמח עם תענו לשאלתי!! פליזז תודה.. סתם לידע כללי שאני אדע לפעמים הבאות..

isra533

New member
אם אתה הנוסע

לא יכולים לשלול לך את הרשיון כי לא עסקת בנהיגה אבל את הדאגה אתה צריך להעביר לחבר שלך שהוא כן עלול להסתכן בשלילה. חוק המלוה בא כדי לתת חיזוק לנהג החדש בצעדיו הראשונים עד שירכוש מעט ניסיון בכביש לכן, אם אתה יודע שחברך נדרש למלוה אל תסע איתו לבטחונך האישי ותנסה לשכנע את חברך במידת האפשר כדי שגם הוא לא יסע ללא מלווה.

למעלה