שלום...יש לי שאלה לגבי האייפוד החדש

weddew

New member
שלום...יש לי שאלה לגבי האייפוד החדש

הזמנתי את הדור הרביעי מ"ידע"... אני כבר מחכה שבועיים שזה יגיע... השאלה שלי אם עשיתי טעות שבחרתי בחדש..בגלל שאומרים שיש לו בעיה מסוימת באודיו..אני לא יודע בידיוק עם מה מדובר, אך אני אשמח אם מישהו ירגיע אותי :)
 

weddew

New member
ועוד שאלה

האם אני חייב שכל השירים שיהיו לי על המחשב יהיו גם על האייפוד ? כי זה יוצר מצב שאין לי מקום במחשב אך באייפוד יש המון... והאם אני יכול לשמוע שירים במחשב שנמצאים על האייפוד (כלומר אם מחקתי את השירים מ- ITUNES אבל יש אותם על האייפוד אז אם זה אפשרי לשמוע אותם במחשב...כלומר שהאייפוד ישמש כהארד דיסק לשירים שלי... שאלה אחרונה (מצטער על כל השאלות דרך אגב) האם אני יכול לשנות את שמות השירים לאנגלית רק באייפוד ולהשאיר את השירים בעיברית (ב-ITUNE) בעיברית?
 

Subway0

New member
כן וכן

1. כן אתה יכול לשמוע את המוזיקה מהאייפוד שלך אם אתה בוחר באשפרות של ניהול ידני באייטונז. אני כמה חודשים שמעתי את כל המוזיקה שלי דרך האייפוד בגלל שהיה חסר לי מקום במחשב. האופציה הזו אינה מומלצת, כי השירים שלך אינם מאובטחים (אם משהו יקרה לאייפוד שלך חס וחליה מה תעשה?) ודבר שני לשירים שלך במחשב יש הרבה יותר חופש, לדוגמא אתה לא יכול להשתמש גם בשירים שלך באייפוד וגם ב Party Shuffle או להזרים שירים לחיובר אוזניות אלחותי כמו שאייטונז יכול לעשות. 2. כן אתה יכול לתרגם את השירים באייפוד שלך לאנגלית והלשאיר את השירים במחשב שלך בעברית. שוב עבודה כפולה ברגע שיקרה משהו באייפוד ותמיד עדיף שיהיה לך אפשרות של מראה בין האייפוד לדיסק הקשיח בכל הקשור לשירים. בהצלחה
 

Subway0

New member
האייפוד לדורותיו הוא מוצר סוג א!

חברת אפל בראש ובראשונה בונה את מוצריה כך שהם יהיו איכותיים וידידותיים למשתמש בכל הפרטמרטים ובטוח שהאייפוד שתקבל עבר בדיקות רבות עד שהוא יגיע לדלת ביתך! נכון ששמעת שישנם בעיות באייפוד החדש, אבל אם עקבת אחרי האייפוד מימיו הראשונים, כל פעם שהאייפוד יוצא אומרים שיש עליו בעיות. 1. יתכן ויש באמת בעיות, אבל הן מזעריות אבל מה שבטוח שתוקנות הבעיות מהדור הקודם (הדור השלישי) 2. יש סיכוי זעיר שבאייפוד שלך יתכן וימצאו בעיות נקודתיות שאין באייפודים אחרים, אבל זה אותו סיכוי כמו שבכל מוצר אלקטרוני או אריזת דגני בוקר תמצא משהו פגום, אל תדאג תרגיש שלם עם עצמך, הוצאת את הכסף על מוצר איכותי, כשאתה משקיע על אפל אין לך על מה לדאוג! הודעה למנהל הפורום, הנה הודעה שחוזרת עלצמה וכדי להכניס אותה למאמאר שאלות ותשובות!
 

weddew

New member
תודה...לפחות הרגעת אותי...

אני די שלם אם ההחלטה. אבל פשוט לא ראיתי עוד מישהו פה שקנה אותו ויכול להגיד שהוא באמת מצוין לכן אני קצת דואג...
 
למעלה