שלום יש לי שאלה לגבי מבחן כל שהוא

שדונת21

New member
שלום יש לי שאלה לגבי מבחן כל שהוא

אז ככה יש לי איזה 30 מילים בעברית לזכור בע"פ ולדעת את הפירוש שלהם איך אני עושה זאת... כך יש לי גם לגבי מתימטיקה המון תרגילים איך אני יעמוד בזמן של המבחן??? זה מבחן עם סטופר ז"א שיש לכל חלק זמן רציתי לשאול איך אני עומדת בזמן שלהם בלי להילחץ למספיקה הכל ונכון תודה ו חג שמח

יונה שו

New member
זיכרון של מילים

אז ככה : עושה רשימה לאורך של המילים. מקפלת את הדף בצד ולצידן של המילים כותבת את הפירוש. אחר כך זה כמו משחק, פעם כותבת את המלה בצד הפירוש ופעם את הפירוש בצד של המלה. אחר כך עוברת על הרשימה, כשהדף מקופל, ובודקת האם יודעת את כל המילים. מסמנת את אלו שלא... וכותבת רשימה חדשה של אלו שלא ידעת. כך מצטמצמת הרשימה. כל פעם פחות... עד שאת בודקת את כל הרשימה ויודעת את כל המילים. רצוי לזכור 10 10 ולא בבת אחת 30.

שדונת21

New member
תודה רבה

ומה לגבי התרגילים למטימתיקה איך אני זוכרת הרבה ? אותו דבר או בשיטה אחרת..??? חג שמח

שדונת21

New member
המשך תגובה

תיקון טעות בקשר ללימוד מילים יש לי יותר מ 30 מילים בערך 100 אם לא יותר אני לומדת לזה באותה שיטה שלך 10 10 או בשיטה אחרת???? תודה והמדך יום טוב

יונה שו

New member
תנסי 10 ותראי

אם קל מדי - תעשי ניסיון של 20... וכך הלאה. כן... אין דרך אלא ללמוד כמו
, אבל... לפחות שתהיי תוכי יעיל.

יונה שו

New member
מתמטיקה - לא....

אני בעד להבין מה עושים, למה, איך... כך שאם לא זוכרים, תמיד אפשר להיזכר. אולי תני דוגמא של תרגילים שיש לך בעיה לזכור, וננסה לפתור ביחד - למצוא פתרון יעיל יותר ללמידה...

30 מילים זה לא נורא. ראי את ההודעה

תחת הכותרת 'אוצר מילים פסיכומטרי- הכצעקתה?!' ההודעה הזו נעה משמאל לימין בין ההודאות לדוגמא למעלה. לגבי המתמטיקה: האם כל השאלות שלהם הן באותו נוסח כל פעם? באותה שבלונה שאפשר פשוט לתרגל את פתירתה עם סטופר בבית?

שדונת21

New member
זה לא ממש מבחן פסיכומטרי

זה מבחן כניסה לעבודה במשרד ממשלתי רוצים לעשות לי מבחן כזה של עברית ומטימתיקה ואין לי מושג איך נראה המבחן נראה למרות שכמעט בטוח שזה מבחן אמריקאי מה שכן אני יכולה לשאול יותר פרטים על המבחן ואז אדע יותר פרטים תודה שוב על שאר היעוץ...

שדונת21

New member
עכשיו בקשר לעברית נראה לי ....

שאסתדר אבל בקשר למטימתיקה אני לא יודעת איך אני אסתדר כי כמו שאמרתי 4 שנים אני אחרי תיכון וגם יש לי את הבעייה של לקות למידה אז אני לא יודעת מה לעשות ואיך להסתדר אם המטימתיקה :( אבל מקווה שיהיה בסדר

נסי להשיג עותק מבחן ממועד קודם.

חובה לדעת על מה להתכונן. אם עדין לא תהיי בטוחה מה לעשות ואיך, גשי עם עותק המבחן, בצירוף האבחון שלך, למומחה לאסטרטגיות למידה. בהצלחה!

sarasilber

New member
תרגילי ריכוז

10 May 2004 , יום ב, 8:00 בערב בעברית- להורים ולאנשי מקצוע טכניקות טבעיות לשיפור הריכוז ולהרגעה של ילדים. מר ג'ייסון אלסטר* 225980-050 בשיתוף עם שרה סילבר. תהיה הרצאה והדגמה של ביופידבק ועוד טכניקות. 60 ₪ כולל המדריך "שליטה מליאה".הרשמה מראש. שלחו צ'ק לפקודת שרה סילבר, רחוב מוצקין 23, רעננה 43313 שרה סילבר פסיכולוגית חינוכית מומחית מטפלת משפחתית וזוגית מוסמכת רעננה טל: 09-7710354 פקס: 7741175-09 בקרו באתר : www.sarasilber.com ד.א. [email protected]

Nazgul7

New member
שיטה שתמיד עובדת אצלי

אומנם באנגלית,אבל אותו עיקרון,אף אפילו יותר מילים.. אז אני עושה את זה כך: בבוקר של הבחינה ובערב שלפניה יש לבקש עזרה מאדם נוסף.. את צריכה לעיין קודם במילים..לבקש מהאדם הנוסף לקרוא אותם ואת תצטרכי לכתוב אותם,ולכתוב את הפירוש.. לאחר מספר פעמים שלרוב יש שגיאות במספר מילים,חוזרים על אותו תהליך עד שכול המילים נכונות והמשמעויות נכונות, בעצם החזרה מספר פעמים על אותם מילים משפרת את הזיכרון למילים והמשמעויות נוספות וגם משפרת את הזיכרון במילים הבעיתיים.. כאשר את עוברת על המילים את נזכרת כבר במילים שטעית בהם וככה בעצם את זוכרת אותם,על פי טעויות עד למילה הנכונה או המשמעות הנכונה.. קודם כדי לעשות זאת על פי בחירה רנדומלית(בחירה אקראית) ולאחר מכן לבצע את אותו הדבר בכתיבה לפי הסדר.. אם המילים שהבוחן ישאל הם לפי הסדר יהיה יותר קל להיזכר(את זוכרת את המיקומים של המילים,מה בא אחרי..).אם לא כך אלא מילים באקראית כדי ללמוד טוב כול מילה בלכוד..

זאת בלי קשר להתכוננות הרבה זמן

זאת בלי קשר להתכוננות הרבה זמן מראש? אני משוכנע שאין כאן עיצה לא לעשות כלום עד לערב שלפני המבחן.

Nazgul7

New member
כמובן שלא,רק ש..

אצלי זה מספיק ללמוד בבוקר רק למילים..אני זוכר יותר טוב בקטע הזה.

למעלה