שלום, יש לי שאלה לגבי מכשירים לשיווי משקל

שלום, יש לי שאלה לגבי מכשירים לשיווי משקל

מאז ומתמיד השיווי משקל שלי היה גרוע למרות שאף פעם לא סבלתי מסחרחורת או מוורטיגו. אף פעם לא הצלחתי לרכוב על אופניים ובהחלקה על הקרח לא הצלחתי לעמוד אפילו שניה. הבעיה שלי ביום יום היא כמובן הסכנה מפני נפילה. אני עובד במטבח והריצפה חלקה ואני נוסע באוטובוסים והנהג מתחיל לנסוע לפני שאני מתיישב. מכשירים כמו בוסו או כמו ג'מפר הם יקרים מדי בשבילי אז אני רוצה לשאול לגבי מכשירים זולים יותר. אולי אתם מכירים מכשירים כמו לוח יציבה עגול וכשיר שנקרא "כרית פיתה". מה ההבדל בן אימון בלוח יציבה לבין אימון על "כרית פיתה" ? ומה צריך לעשות מי שממש מתקשה בשיווי משקל ? אפשר רק לעמוד עליהם וזהו ? לא נראה לי שיש לי סיכוי לעמוד עליהם על רגל אחת או איזשהו תרגיל אלא רק לעמוד על זה וזהו. בכול אופן השאלה העיקרית שלי היא איזה מכשיר כדאי לי לקנות ?

ellabs

New member
שלום שומר חוק

אז ככה ישנם דרכים רבות לשיפור שיוי משקל. כמו שצינת ישנם מכשרים יקרים יותר(בוסו וגאמפר)וישנם פיתות שהם זולות יותר וגם עובדות מצוין . בתור התחלה ישנה אפשרות חינמית לחלוטין של עבודה על שיוי משקל,האם ניסית פעם לעמוד על רגל אחת? ושזה יהיה קל לך אפשר גם לעצום עיניים תוך כדי ותראה כמה קשה נהיה לך,אחכ שזה יהיה לך קל אפשר להוסיף תנועות ידיים ועוד, וזהו רק הרעיון הבסיסי. אבל קניה של פיתה היא לא דבר יקר במיוחד ושווה את ההשקעה -אז שהיה בהצלחה מוזמן לכתוב לי במסר ולקבל עוד טיפים בנושא. סופש מעולה:) אלה

oridoron77

New member
שלום לך

כדאי להיפגש קודם עם גורם רפואי על מנת לשלול בעיה כלשהי (בעיות אוזניים יכולות להתקשר כאן). בכל אופן, אתה יכול לתרגל עמידה על רגל אחת כאשר אתה נמצא ליד משהו שיציב. לאחר מכן לנסות להרחיק את הרגל שבאויר ממך, לכל מישורי התנועה (קדימה, אחורה, לצד). לאחר מכן, אתה יכול לנסות לעבוד על התרגיל עם עיניים עצומות. נסה קודם כל לעבוד ככה, ולאחר מכן יהיה אפשר לחשוב על אביזרים מערערי יציבה. בהצלחה אורי

למעלה