שלום, יש לי שאלה לכולם,

bercko21

New member
שלום, יש לי שאלה לכולם,

מה נותנות לכם הסיגריות? זאת אומרת, ממה אתה נהנים כשאתם מעשנים סיגריה?

חחח תפסיק לבלבל ת'מוח משטויות

sgold666

New member
אני לא נהנה מסיגריות

אני נהנה מנרגילה ממה אני נהנה? אולי מהטעם אולי מהעשן אבל נראה לי שזה שילוב של שניהם בעצם גם האווירה לפעמים מוסיפה זה משהו שצריך לנסות כדי להבין

Vindictively

New member
זה מרגיע

ואל תקשיב לאף אחד שאומר לך שזה לא נכון כי הוא בטח לא מעשן. שאתה בלחץ ועומד לבכות אבל אתה חייב לעצור את זה אתה יושב עם סיגריה וכן זה מרגיע. אולי זה פסיכולוגי אולי זה אינדיבידואלי לא יודעת וגם לא אכפת לי. תקופה מסוימת עישנתי. ועכשיו אני לא מכורה, אבל עכשיו ההרגעה היא פיזיולוגית. התרגלתי לניקוטין, ושאני מכניסה עוד ניקוטין הגוף שלי אומר תודה נתת את המנה שלי. ואני אוהבת שהוא אומר תודה. כי גם עכשיו יש תקופה לא קלה אז זה נחמד לשבת בבוקר עם כוס קפה וסיגריה ופשוט לחשוב. בגלל זה אני מעשנת וזה מה שזה נותן לי.

מממ סיגריה עושה טוב ומרגיעה ../images/Emo91.gif

יותר מזיון של בחורה סליחה על הביטוי ממממ ואחרי הארוחה מממ טוב לעשן תנסה/י גם אתה תראה/י מה זה טוב אם לא שתוק!!!

מה נסגר עם הטרנד שהתחיל ב...

פורום "סמים קלים" והתפשט ברחבי האינטרנט של "ללכלך על סמים חוקיים כדי להציג את הסמים הלא חוקיים(ובמיוחד מוצאי הקנאביס) באור טוב יותר"?. במיוחד מעצבן העניין בפורום "סמים קלים" עצמו. אז כן, באופן כללי, עישון סיגריות מזיק יותר לבריאות לטווח הארוך ובצורה בלתי הפיכה מאשר עישון גראס\חשיש. אז מה? שניהם מזיקים, לצרוך את שניהם זה לא ממש חכם. ולא, לא באתי להציק לכם, סתם נכנסתי בעקבות ידידתי Vindictively.

Vindictively

New member
אולי כדי

שיבינו שאם הסמים החוקיים יותר מזיקים, אז אולי יש יותר ממה שאל סם אומר לנו בהקשר לסיבה למה זה מוצא אל חוץ לחוק?

למעלה