שלום יש לי שאלה מאוד חשובה

שני 4004

New member
שלום יש לי שאלה מאוד חשובה

אני כעת מנסה לחדש קשר עם האקס שלי עדיין לא החלטתי מה אני רוצה , וגם הוא לדעתי.חידשנו את הקשר לאחר שהוא נפגע ממני. היום צלצלתי אליו לשאול אותו אם זה בסדר שאני מצלצלת אליו אז הוא אמר כן אבל לא כל יום פעם בשבוע,זה מספיק. אשמח לשמוע את דעתכם מה משתמע מדבריו...??? עברנו המון המון ביחד ממש כמו זוג נשוי שהתגרש ופירק את רכושו מעליו. תודה....

נימשון

New member
דעתי היא...

שלפני שאת מנסה בכלל לבדוק מה ואיך הוא מרגיש רצוי שתדעי טוב טוב עבור עצמך מה ואיך את מרגישה כי אם יש דבר אחד שממש לא משחקים בו זה רגשות של אנשים ומבלי לדעת מה את רוצה מעצמך לא תוכלי לדעת מה את רוצה ממנו.

magenta73

New member
אם עדיין לא החלטת מה את רוצה....

אז מה את רוצה ממנו, בדיוק? הוא כבר נפגע ממך פעם אחת... לא מספיק? תחליטי מה את רוצה ואז דברי איתו. שתפי אותו ותראי מה הוא חושב ומרגיש.

../images/Emo91.gifשלי שכדאי לך לבדוק

שבי עם עצמך ועם דף ותבדקי קודם כל בינך לבין עצמך מה את לא אוהבת בו ומה את כן אוהבת בו- יתרונות מול חסרונות. תשאלי את עצמך האם את באמת מסוגלת להתגבר על החסרונות ולקבל אותו כמו שהוא? האם את רואה אותו בתווך הארוך בחייך מקים עימך משפחה, אבא לילדים שלך ושאת מזדקנת איתו? כמו כן, תשאלי את עצמך האם את מסוגלת לקבל אותו כמו שהוא בלי לשנות אותו? אחרי שתשאלי את עצמך את כל השאלות האלו תקבלי כיוון מה את באמת רוצה והאם הוא באמת יהווה בעתיד מקום חשוב בחייך או שסתם כרגע קשה לך להשתחרר ממנו. ואם... אם החלטת שאת רוצה אותו אז קדימה עכשיו תורך לחזר אחריו בעדינות אחרי שפגעת בו.

האקס זהיר וטוב שכך מה את מצפה שהוא

יקפוץ לעגלה שנית ושוב יפגע .הרי את אומרת שאת עדיין לא יודעת .מה קרה לא מצאת משהו ברמתו או כלום או שתפסת פיק רגליים .

למעלה