שלום יש לי שאלה נוספת-iriver

goldron1

New member
שלום יש לי שאלה נוספת-iriver

מישהו מוכן לתת לי משוב בכללי או שלא בכללי על הדגם של iriver H320 זה נראה לי משהו משהו??? מה דעתכם על המכשיר?

homart

New member
הוא מכשיר מצוין....

יש לי אותו ואני נהנה מכל רג, איכות שמע מצויינת, מצויד היטב, שלט, רדיו, סוללה גדולה, כל מה שצריך....

אבל איך אתה מסתדר

איך אתה מסתדר עם זה שהשאפל בו לא טוב ! וכן שאפשר ליצור רשימות השמעה רק מהמחשב?

weird dust

New member
אני פשוט לא משתמש בשאפל

אבל זה מעצבן את אמא שלי שאותם שירים חוזרים (מה שהיא לא יודעת שבכל מקרה הם יחזרו גם בשאפל
). אפשר ליצור רשימה רק במחשב - רשימת ווין אמפ. אם יותרים תיקיה מראש ברבע שעה אפשר ליצור דיסק בתוך בהנגן.

homart

New member
אני בכלל לא משתמש ברשימות השמעה....

והשאפ ל שלו בסדר גמור יחסית למה שאמרו עליו.......

אז כל שיר אתה

אתה מפעיל שיר אחד אחד מה אתה עושה כשאתה הולך לישון עם מוזיקה ? פשוט אני רוצה לקנות את הנגן הזה אבל קצת מפחד

weird dust

New member
זה לא פועל כמו ווין-אמפ

הנגן עצמו הנגן - הוא זה שמשמש כמו התוכנה. כל השירים נימצאים בו איך שאתה מסדר אותם וככה זה הרשימות. אתה יכול לשמור רשימות שירים של ווין אמפ ואז יש פתיחה מהירה. אתה יכול ליצור בסיס נתונים ואז הסדר הוא לפי אומן וכ'ו (דבר שלא קורה ולא מומלץ).

spacera

New member
שוב שלום, עוד שאלות הבהרה ../images/Emo118.gif

1. מה פירוש ה-Shuffle לא טוב - והאם זה באמת כך? 2. למה הכוונה ב"פתיחה מהירה"? 3. עוד משהו בקשר לרשימות ניגון: נניח הורדתי לנגן 2000 שירים, האם אין בעייה עם playlist על כל השירים? (ז"א, האם אין מגבלה על מספר השירים הנכנסים ברשימת הניגון) 4. ועוד משהו בקשר לרשימות ניגון: הרי כשיוצרים רשימה, היא עובדת כל עוד השירים לא זזים פיסית ממיקומם על ההארד דיסק (לפחות בוינאמפ זה ככה). כלומר כדי שכל שיר ברשימה יהיה פעיל חייבים להשאיר את המיקום שלו קבוע. האם רשימות שהכנתי במחשב שלי על שירים הנמצאים בהארד דיסק בכונן D יעבדו גם בנגן? והאם ניתן לבנות אותה היררכיה כמו במחשב אצלי כדי שהן יעבדו? (יש אפשרות חלוקה של הדיסק של הנגן ל-C ול-D?) מצטער אם סיבכתי יותר מידי

eli kats1

New member
נגן תותח

נכן תותח יש לי אותו..קניתי אותו היום חחח אבל אני כבר מבסו ממנו אחרי לאומת מה שיש לאחי IPOD זה חרא לאומת ה H320

eli kats1

New member
אבל מה לי יש בעיה אחת

איך אני מוסיף לו את השפה העברית

weird dust

New member
עדכון לא חוקי

יש עדכון של אוהד שאני משתמש בו. אני לא ממש יודע איך להשיג אותו כי אני השגתי ישירות. בלי קשר - הפורום לא אחראי על כל התקנת קושחה חדשה וכ'ו!

guyfaran

New member
ברור שזה חרא לעומתו

ברור כי באותו מחיר של האי פוד הרגיל את מקבל אותו דבר צבעוני עם תמונות וסרטים ואם זה אירופאי אז הדבר הזה עם המצלמה מה רע וליין אין (אולי יש גם באי פוד) אבל אין מה להשוות חוץ מהעשרים גיגה שיש לשנייהם חח

למעלה