איירה גיינס
New member
שלום, יש לי שאלה על בצק פריך וגנאש...
קודם כל, אחרי שאני מכין את הבצק והוא היה במקרר קצת, כמה זמן לאפות אותו ועל איזו טמפרטורה?
בקשר לגנאש, כדי להזליף אותו לתוך הבצק (אחרי האפיה), מה אני צריך לעשות? אני חייב להקציף אותו? אי אפשר לתת לו להתקרר טיפה או שזה לא יעזור?
אני פשוט מנסה להכין בצק פריך ועליו גנאש שהוא יחסית יציב ולא נוזלי בלי להוסיף לו חלמון ולאפות אותו (את הגנאש).
קודם כל, אחרי שאני מכין את הבצק והוא היה במקרר קצת, כמה זמן לאפות אותו ועל איזו טמפרטורה?
בקשר לגנאש, כדי להזליף אותו לתוך הבצק (אחרי האפיה), מה אני צריך לעשות? אני חייב להקציף אותו? אי אפשר לתת לו להתקרר טיפה או שזה לא יעזור?
אני פשוט מנסה להכין בצק פריך ועליו גנאש שהוא יחסית יציב ולא נוזלי בלי להוסיף לו חלמון ולאפות אותו (את הגנאש).