שלום, יש לי שאלה על בצק פריך וגנאש...

שלום, יש לי שאלה על בצק פריך וגנאש...

קודם כל, אחרי שאני מכין את הבצק והוא היה במקרר קצת, כמה זמן לאפות אותו ועל איזו טמפרטורה?
בקשר לגנאש, כדי להזליף אותו לתוך הבצק (אחרי האפיה), מה אני צריך לעשות? אני חייב להקציף אותו? אי אפשר לתת לו להתקרר טיפה או שזה לא יעזור?
אני פשוט מנסה להכין בצק פריך ועליו גנאש שהוא יחסית יציב ולא נוזלי בלי להוסיף לו חלמון ולאפות אותו (את הגנאש).
 

brown gold

New member
פריך וגנאש

יש לאפות את הבצק פריך,בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס עד להזהבה
יש לקרר לפחות שעתיים את הגנאש לפני ההקצפה,לאחר ההקצפה למרוח או לזלף
 
למעלה