שלום, יש לי שאלה על דעתכם

cutie pooh

New member
שלום, יש לי שאלה על דעתכם ../images/Emo9.gif

מה דעתכם על השיר של שאניה עם הבקסטריט בויז - From this moment ? אני אישית אוהבת את השיר מאוד

mprb

New member
../images/Emo99.gif מעולה!../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

אני יותר אוהבת את הגירסה הזאת מהרגילה (אני לא אוהבת את ההתחלה שהיא מדברת בה
) בכל מקרה- השילוב קולות בינהם מדהים! ובמופע עצמו היא מופיעה מכל ה
לרוב אני שומעת את הגירסה הזאת ולא את הרגילה...

mmhbk

New member
לא אהבתי

אני לא אוהב את הבקסטריט בויז אז היה לי קצת קשה עם הגרסה הזאת

Caeser

New member
אני לא ראיתי את...

ההופעה המדוברת. אבל רציתי לשאול עליה שאלה. מדובר בדי.וי.די שבו מופיעה שאניה יחד עם הבקסטריט בויז ואלטון ג'ון?? מה יש עוד חוץ מזה? בכל מקרה, השיר FTMO הוא שיר בין השירים הכי טובים שלה, ויש לי את הדי.וי.די כשהיא הופיעה בדאלאס (אם מישהו יודע על מה אני מדבר) והיא שרה את השיר הזה בצורה מושלמת LIVE אחרי שעה וחצי שהופיעה!!! נ.ב מישהו כבר ראה בטלויזיה את הקליפ FAFA החדש של שאניה? (הסיכוי היחידי הוא שישודר בVH1 בMTV אף פעם לא משדרים קליפים של שאניה משום מה...

די וי די

הדי וי די המדובר נקרא The Specials. יש עליו שתי הופעות כולל זו שהזכרת (שני קונצרטים). בכמה ערוצים מוקלט הדי וי די מדאלס: 2, או 5.1? ולגבי אם טי וי, דווקא את קה-צ'ינג אם טי וי כן שידרו, בעיקר במצעד האירופי. MTV HITS ששידרו את I'm Gonna Getcha Good, באופן מפתיע לא שידרו את קה-צ'ינג.

Caeser

New member
את KA-CHING

הראו רק במצעד האירופי, אבל בתור סתם קליפים נראה לי שאף פעם לא הראו וגם את IGGG ראיתי רק בVH1. בכלל, בVH1 מאוד אוהבים את הדיוות. במיוחד את סלין דיון, אבל גם את שאניה כל הזמן שמים את הקליפים שלה ברוטינה. בקרוב, יהיה בערוץ "סופשבוע דיוות" לפי WWW.VH1E.COM (כמובן, סלין דיון תהיה) ואני בטוח שגם על שאניה יראו. כדאי לעקוב אחרי זה. לגבי השאלה שלך, אני לא ממש מבין אותה. מה זאת אומרת "בכמה ערוצים"? הבנתי שחלק ממה שיצא לדי.וי.די הראו בSTAR WORLD. חבל שפספסתי את זה אז...מתי זה שודר?

mprb

New member
תחזיקו אצבעות

שאולי בטעות ישדרו את diva 98 המופע המעולה של דיווה עד היום! הלוואי...... יו..אני כ"כ רוצה... אני משנת 98 מחפשת וקווה שהם ישדרו את זה - אבל לא, הם תמיד מתחילים לשדר משנת 2000
כולם- תחזיקו אצבעות!!!!!

IGGG ו-KC בערוצי המוסיקה

IGGG שודר בVH-1 כמובן, אך גם פעמים ספורות באם טי וי אירופה, וכן ברוטציה גבוהה ב-MTV Hits. KC שודר עד כה ב-VH-1 ובאם טי וי אירופה. במצעד האירופי של אם טי וי אירופה הוא בסה"כ מצעד אירפליי (מצעד השמעות של הסניפים השונים של אם טי וי אירופה), ולא מצעד מכירות (בעבר הוא כן ייצג מכירות). מצעדי המכירות באירופה מתפרסמים ע"י Music&Media. הכוונה בערוצים היא לקידוד הסאונד בדי וי די. ישנן מס' אפשרויות לכך: דולבי דיגיטל (AC-3): בשני ערוצים (סטריאו) או 5.1 ערוצים (סראונד) PCM סטריאו: הסטריאו הנקי ביותר, ללא כל קידוד DTS 5.1: צורת הקידוד הטובה ביותר ל-5.1 ערוצים. DTS ES + דולבי דיגיטל EX: 7.1 ערוצים של סראונד. השאלה שלי היא האם ההופעה היא בסטריאו (2 ערוצי סאונד), או סראונד (5.1 ערוצי סאונד). ה0.1 ערוץ הוא הסאב וופר.

cutie pooh

New member
ועוד שאלה... ../images/Emo3.gif

אני היחידה שמתה על השיר Ca-Ching אבל לא סובלת את הקליפ???

mprb

New member
נראה לי שכן...

איך אפשר שלא לאהוב את הקליפ??? היא מדהימה שם! מה שכן- לא לא אוהבת את הנחש שבסוף
מעניין אם תאהבי את forever and for always ???

cutie pooh

New member
טוב, אז אני לא רואה שיש קליפ, ואני

*שומעת את השיר* נשמע טוב

mprb

New member
קודם כל-

פו הדב שולט
דבר שני- תכנסי להודעה הזאת ותוכלי לראות את הקליפ.... (אין לי תמונה של פו*ממש בושה וחרפה* אז קבלי את זה
)

cutie pooh

New member
וואו../images/Emo70.gif פשוט וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

היא *באמת* מדהימה! וא-ה-ב-ת-י את הקליפ!!
והנה לך תמונה חמודה של פו המתוקי
(
)

mprb

New member
ידעתי ../images/Emo9.gif

איך אפשר שלא לאהוב את הקליפ הזה? הוא פשוט מדהים!!! ותודה על התמונה של פו... איזה מתוק הוא
איזה עוד קליפ שלה את אוהבת?

cutie pooh

New member
אמממ...

אני לא ממש מכירה הרבה שירים שלה.. .תוכלי לכתוב לי שירים יפים שלה שאת אוהבת? כלומר, אני מכירה אותה רק מ-From this moment עם BSB, פשוט שיר מדהים ויש לי את הקטע הזה מההופעה... אז איזה את אוהבת וחושבת שיפים שאני יאהב?

mprb

New member
אממממ.....

כמו שאני תמיד אומרת- אני מאוד אוהבת את הקליפ של if u not in here for love - אני לא יודעת למה- אני פשוט אוהבת אותו! גם הקליפ של u still the one יפיפה... הקליפ הראשון שלה שראיתי היה any man of mine ותמיד יש לו פינה מיוחדת בלב.. מה עוד... האמת שאת הקליפ של from this moment אני בכלל לא אוהבת הוא משעמם! Man! I Feel Like A Woman - נחמד מאוד- הוא פרודיה על קליפ אחר ומי שראה אותו מבין
או יותר נכון זה פרודיה על זמר שהשתמש בכל הקליפים שלו (ונראה לי שהיו לו רק 2) בבנות שעמדו מסביבו וניגנו בגיטרה אהה, ואת That Don´t Impress Me Much אני בכלל לא סובלת! מנומר מדי
(ד"א- אני יודעת שאני משתמשת הרבה בתמונה הזאת...אני פשוט אוהבת אותה!)

למעלה