שלום, יש לי שאלה קטנה

פשושיתה

New member
שלום, יש לי שאלה קטנה ../images/Emo39.gif

שלום! אני מקווה שהשאלה שלי לא תעצבן אתכם... התחלתי לראות את הסדרה (בטלויזיה- עונה ראשונה) ובשלב די מוקדם הפסקתי. משהו בבקשה רק יכול להסביר לי מה זו הנבואה והאם היא באמת קשורה לסידני?

Lanni

New member
אהלן

יש לך פה מנהלת כלה שהכינה תקצירים לכל פרק ופרק בעונה הראשונה
בטח תמצאי בהם את התשובות שאת מחפשת

RenanaD

New member
למה שתעצבן?!

הנבואה היא החזון של רמבלדי: לפני 500 שנה הוא כתב שיום אחד תופיע אישה (הוא נתן 3 רמזים+ציור כדי לזהות אותה) שתוציא את התוכנית שלו לפועל. לפי הרמזים שהוא נתן, זו או סידני או אמא שלה. איכשהו (סיפור ארוך) גילו שזו לא סידני, ומכאן הסיקו שאמא שלה בחיים (חשבו שהיא מתה עד אז) והיא זו שרמבלדי דיבר עליה בנבואתו. הבינות?!

Lanni

New member
לא כזה סיפור ארוך האמת.. אאל"ט

בנבואה היה רשום שהאשה ההיא שתחריב את העולם מעולם לא ראתה הר מסוים באיטליה, אז ווהן לקח אותה לראות את ההר, ככה שלא ייתכן שזאת היא יותר.

snoway

New member
../images/Emo58.gif שאלה בקשר לנבואה בעונה 2

בפרק האחרון של העונה השנייה, כשאמא של סידני עומדת על הגג לפני שהיא קופצת, נדמה היה לי שהיא אומרת לסידני משהו כמו:"זו לא אני בנבואה, זאת את" (בנוסף למה שהיא אמרה שזה לא סלואן בנבואת רמבלדי, אלא סידני) בערך לפני שהיא אומרת לה שרק היא יכולה לעצור את סלואן. למישהו יש עוד את הפרק הזה שמור ויכול להגיד לי אם זה נכון? ואם כן, היא מתכוונת לעמוד 47 מהעונה הראשונה שרואים בו את הפנים של סידני, לא? ואם כן, אז מה זה אומר על סידני? אז תודה מראש למי שיענה!

Lanni

New member
../images/Emo58.gif

אמא שלה באמת אומרת לה את זה לפני שהיא קופצת

למעלה