שלום. יש לי שאלה קצת עדינה

mehurhar

New member
שלום. יש לי שאלה קצת עדינה

אנו נשואים באושר אוהבים וב``ה הכל בסדר יש לי בעיה אחת . זה קצת מביך בגלל שאנחנו חרדים. אולי גם כאן הבעיה שלי תראה קצת מוזרה. מאוד מפריע לי שהחזה של אשתי מאוד מאוד קטן היא יפיפיה בכל קנה מידה אך הדבר הזה מאוד מפריע לי. שמעתי שיש כל מיני ניתוחים. מעולם לא דיברנו על זה. מענין אותי מה תיעצו לי. האם זה סתם ג`וק שלי וזה בכלל לא אמור להפריע לי. אני אשמח מאוד אם תאירו את עיני. אם הנושא לא מתאים לפורום ההנהלה יכולה למחוק. תודה לכם

שלום לך

תראה לדעתי אתה יכול לשוחח אם אישתך וראות מה דעתה על ניתוח להגדלת חזה אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך 1 ]שאחר כך זה לא יעשה לה בלגן לפעמים הגוף דוחה את סילוקון ואז תסבוכת יותר גדולה 2] חשוב על זה שאחר כך היה לה צלקות של תפרים ואז זה יכול לדחות אותך ממנה או שהיא ממך אחי למד לקבל את אישתך כמו שהיא כי כך בראה אותה הבורא עזוב שטיות גדול קטן הכול שטויות קודם הבריאות

candy77091

New member
אני עם עליזה.

סליקון מאוד מסוקן,מפתח יותר סיכויי תחלואה בסרטן השד.

שלום לך, וברוך הבא..

תודה שאתה משתף אותנו בפנטזיה שלך.. (וזה לא נאמר בציניות) בוא נחשוב ביחד: יש לך פנטזיה שלאשתך יהיה חזה גדול. אתה לא טוען שאשתך נטולת חזה בכלל? שזה דבר נדיר ביותר! אני מסיקה שב`ה אשתך ככול הבריות הנשיות.. ואפילו מסוגלת להניק את ילדיך. לפני החתונה ראית מה יש לה להציע הן בפנימיות והן בחיצוניות. דעתי האישית היא שאשה מתוקף היותה חומתו של הגבר צריכה אכן לעשות כמעט הכול ע`מ לספק את מאוייו של הגבר- בכול תחום שהוא.. אך, כאן הפנטזיה שלך בעייתית! לא מדובר בלקנות גלידה בסופר אלא בלשלוח את אשתך לניתוח בהרדמה כללית שזה

ממשיכה

שזה לכשעצמו מפחיד שלא נדבר ע`כ שחומר ההרדמה פוגע בכול מיני איברים פנימיים.. לדחוף לה לגוף שתלי סיליקון שזה עצם זר! ותחשוב לא עלינו כשאדם נזקק להשתלת ריאה שזה להצלת חיים- הגוף דוחה את זה אז לדחוף לגוף פלסטיק שגם עלול לדלוף ולגרום למחלות כלשהם ולגרום לאשתך צלקות- אומנם מזעריות אך עדיין.. והכאבי תופת שהיא עתידה לסבול ובסוף אולי ידחה אותך המגע של הפלסטיק? ומה אתה חושב שזה יתרום לה מבחינה נפשית? בטחון עצמי יותר? ומה יקרה אם מחר היא תשמין לאחר הלידה? תשלח אותה לשאיבת שומן? ועם השנים יצוצו הקמטים ואז? -מתיחת פנים?

ממשיכה

תגיד, אתה אוהב אותה באמת? או אוהב את עצמך? אולי גם לאשתך מפריעים כול מיני דברים אצלך? אולי גם היא תשלח אותך לאיזה ניתוח כלשהו?.. סליחה שאני נשמעת כ`כ צינית אך אני מנסה להסביר לך דברים להגיון! וכמו שכבר אמרתי לא מדובר בקניית גלידה! זו בסה`כ פנטזיה-דמיון! ויש פנטזיות שאפשר לממש ויש שלא!

אאמ

אני יכול להבין אותך שזה מפריע לך, אך מכאן ועד ניתוחים המרחק הוא רב.. מצטרף ל.. עזוב אותך משטויות.. אתם מאושרים יחד, תמשיכו להתרכז בעיקר. בהצלחה.

למעלה