שלום, יש לי שאלה...

sylvester

New member
שלום, יש לי שאלה...../images/Emo7.gif

היי לכולם,
אני השתתפתי בדמיון מודרך כבר כמה פעמים, אבל רק בקבוצה של אנשים. כשאני מנסה לעשות את זה לבד בבית אני מרגישה מאוד מפוחדת - וקשה לי לא לפתוח את העיניים. אני תמיד מרגישה כאילו יש משהו בחדר ליידי... אני מאוד סקרנית, ורוצה שה יפתח לי את הדלת לתקשור - אבל אני לא יודעת למה אני כ"כ מפוחדת ומה לעשות עם זה! צריכה עזרה...
תודה מראש.

דונלד

New member
נחמד

התחושה שלך כאילו יש מישהו לידך - נכונה. יש לצדך כל הזמן לפחות מדריך רוחני/שומר אחד. תצטרכי למצוא דרך או את הרגע הנכון כדי לעצום עיניים ולהתחיל לצלול לרבדים העמוקים יותר של הקיום. אני יכול לגלות לך שיש שם המון שקט ועוצמה פנימית. זה פשוט כיף. אם לא תצליחי, ועדיין זה יהיה לך בוער בעצמות-תמיד תוכלי לפנות למורה בשר ודם, שיוביל אותך פנימה מספיק פעמים עד שתוכלי לעבור בדלת לבד, כעניין של שגרה. ואולי אפילו למצוא את הסיבה לפחד ולהרפא ממנו. לבי אתך דונלד

דמיון א

New member
מורה!

חשוב להתחיל עם מורה שכבר חווה את הדברים וידע להדריך אותך לעבודה בבית. פעם מישהו חכם אמר: כל דבר שנרצה ללמוד ניקח מורה לכמה זמן, רק בעולם הרוחני נראה שאפשר הכל לבד. תחשבי שהיית רוצה ללמוד פסנתר, רפואה, כל דבר אחר, קודם כל היית מחפשת מורה מנוסה, אז לא יהיו פחדים .

מה זה המשהו הזה שאת חשה...

... שנמצא לידך? יש לו צורה? כמו מה זה מרגיש לך כשהוא לידך? הגר

sylvester

New member
המממ...

לא שאפשר להגדיר - אבל כאילו אני י-ו-ד-ע-ת שיש משהו.. לא מוחשי, משהו כמו רוח אולי... אבל זה גורם לי להרגיש שאני חייבת לפתוח את העיניים ולראות מה מתרחש מסביבי. אולי אני מדמיינת- אבל זה חזק!!!

כלומר

כשאת עם עינים עצומות את מרגישה שיש שם מישהו וכשאת פותחת את העינים את יוצאת מהמדיטציה. מה יקרה אם תדמייני שאת פותחת את העיניים ורואה את המישהו או המשהו הזה..? מה תראי? איך הוא או זה יראו? מיק

sylvester

New member
רעיון טוב... אבל...

אני פוחדת להתייחס לזה - כאילו משהו לא טוב יקרה לי. הקטע הוא שאני יודעת שלא יקרה לי כלום - אבל אני לא מצליחה לשכנע את עצמי. אני אנסה פעם הבאה לדמיין שאני פותחת את העיניים, אולי זה יעזור.

sylvester

New member
מממ...

לא יודעת, אולי אני אראה/אשמע משהו מפחיד... זה דבילי לא?

לא דבילי בכלל

וכשאולי תראי/תשמעי משהו מפחיד זה יכול להיות משהו כמו מה?

גם אצלי זה ככה...

זה פשוט מפחיד, אני נכנסת לפאניקה ומתחילה להדליק אורות וזה... זה ממש מפחיד
זה קורה לי כל הזמן... לא רק בדימיון מודרך... אני כאילו כל הזמן מרגישה שיש שם מישהו

למעלה