שלום! יש לי שאלה

Range33

New member
שלום! יש לי שאלה ../images/Emo8.gif

אני די מתעניין בכל עניין הרייקי הזה, ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות תרגילי רייקי גם בלי ניסיון בזה, כמו תרגילי ההגנה שנמצאים בעמוד הראשי למשל.

ofirush 14

New member
אמממ..אין לי מושג..ובגלל זה יש את

שאר חברי הפורום שיענו לך..:)

smile2life

New member
אנא הסבר

בגדול התעסקות עם רייקי מומלצת למי שעבר חניכה מכיוון שהשליטה והיכולת לתעל קי\צ'י יכולה לגרום לעומס על מע' שונות בגוף (הןם פיזיות והן ריגשיות) . אם אתה מרגיש צורך לתרגל "תרגילי רייקי" כמו שקראת להם - ואני מניח כי המדובר בתרגילים למודעות עצמית בשילוב דימיון מודרך ומדיטציה - בשיטה הנקראת יוגה נידרה (הסבר באנגלית) - אזי על אחת כמה וכמה הינך מוזמן לנסות ולתרגל. קיימות טכניקות רבות אבלן רק "רייקי" אחד. כולן טובות ומעולות, ולכל אחת הפלוסים והמינוסים שלה. כנ"ל רייקי.

תשובה!!!!!

בהחלט גם למי שאין ניסיון ברייקי יכול לעשות לעצמו רייקי [אני ריפאתי שאמא שלי עוד שהייתי תינוק-בן שנה פחות או יותר וכמובן לא ידעתי מזה רייקי בכלל]

gracy

New member
../images/Emo35.gif

ריפאת את אמא שלך... מה?
המ... מה זאת אומרת?

זאת אומרת

זאת אומרת שהיה לה פצע באצבע היא הרימה אותי על הידיים שלה ופשוט החזקתי ואצבע שלה [זאת עם הפצע] והבריא לה הפצע

Anabel74

New member
מסכימה לגבי הנסיון

התרגילים שבעמוד הראשי נועדו גם למי שאין לו נסיון או רקע ברייקי. (אלא אם כן הוזכרה הערה כתוספת למי שכן למד). בהצלחה וספר לנו איך היה! (אריק יכל להיות שריפאת את אמא שלך אבל אני לא בטוחה כל כך שזה היה רייקי מאחר ולא ידעת מה זה ולא נחנכת.)

Anabel74

New member
וברוך הבא לפורום!

אולי, אם זה מעניין אותך, כדאי ללכת בכיוון של למידת רייקי 1. לעזרה והמלצות אנחנו כאן!

MikeY fReAk

New member
ממממ..../images/Emo79.gif

אותי לימדו שלכולנו בהתחלה [כשאנחנו תינוקות..] יש רייקי, ואם מנצלים את זה [עושים רייקי על בסיס קבוע..] אז יש לך רייקי בדיוק כמו אחרי חניכה...

Anabel74

New member
הדעות הן

לכאן ולכאן. אשאיר גדולים ממני לדון בזה...

ofirush 14

New member
היום הייתה הפעולה האחרונה עם

המדריך שלנו...כי הוא עשה שנת שירות והוא עוזב שנה הבאה לצבא..:( היה כיף...מרגש במיוחד...הוא עוזב ביום רביעי אבל הוא חוזר לפסטיבל המחולות...אז הוא אמר לנו שהוא יתקשר אלינו ביום ראשון-שני...ובשמחנה קיץ הוא יבוא לבקר..וששנה הבאה הוא גם יבוא בסופי שבוע

למעלה