שלום יש לי שאלה

charedit

New member
שלום יש לי שאלה

קצת עדינה אנו נשואים כמה שנים ובתקופה האחרונה יש לבעלי בעיה בתפקוד. הבעיה שהוא נורא ביישן ללכת לרופא. האם ידוע לכם על משהוא טבעי שיכול לעזור. אני מודה לכם .

candy77091

New member
אי אפשר לעזור בלי לדעת מה הבעייה בתפקוד

ובלי ידע מקצועי. דעתי -תשכנעי אותו ללכת לרופא כי הוא מומחה ויש לו ידע מקצועי והוא יכול לתת פתרון הכי טוב לבעייה..

candy77091

New member
יש מלא סוגיי בעיות בתחום הזה.

רגשיות,פיזיות.. יש אפילו בעיות שאנחנו ממציאים לעצמינו (ואני לא צוחקת)

מעיל רוn

New member
את יכולה לנסות לשאול בפורומים שונים ברשת

בעילום שם כמובן. אולי השו"ת של פועה במורשת ידע גם לעזור.

charedit

New member
אין לנו אינטרנת אני כותבת דרך הטלפו

הטלפון וזה מסובך להגיע לאינטרנת

יש מצבים שיש הפרעות בתפקוד על רקע

מצבים מתוחים בחיים. או יכול להיות `שזרקת` לבעלך איזושהי הערה שערערה לו את הבטחון העצמי בנושא. אני כותבת לך את זה מכיוון שכתבת שבתקופה האחרונה זה כך. הצעתי לך: שבי עם בעלך לשיחה באוירה רגועה אל תתני לו לחוש אשם ותסבירי שזו בעיה שלכם ושניכם צריכים לטפל בזה למען נישואיכם ובשם אהבתכם. את לא צריכה לחשוש/להתבייש לדבר איתו על כך! תנסו ביחד לראות ממה זה נובע-הסיבות שפירטתי בתחילה ואם אין מנוס אז פנו לרופא ואפילו תציעי להתלוות אליו אם ירצה אך בשום אופן אל תתני לבעלך אפשרות להתחמק מטיפול בנושא. בהצלחה רבה!

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הפרעות בתיפקוד האישותי הגברי יכולות לנבוע מכמה מגורמים פיזיולוגיים או נפשיים. פיזיולוגיים אני מתכוונת למצב בריאותי (ישנם מחלות שגוררות פגיעה בתחום הזה, מצב הורמונאלי וכדו', גיל, או אפילו פשוט עייפות רצינית לאורך זמן. מצב נפשי-אישי (מתח, חרדה, דכאון, דימוי עצמי נמוך וכדו') ומצב היחסים בין בני הזוג גם הוא בוודאי משפיע על התיפקוד.ישנו גם מצב שנקרא "חרדת ביצוע"- כלומר שבגלל פעם אחת שהיתה בעיה בתיפקוד בגלל משהו סתמי- הגבר מפתח חרדה מפני כשלון בתיפקוד - דבר שמגשים את עצמו בגלל המתח והחרדה בו הוא מצוי.... ולקינוח, ישנם בני-תורה שהמעבר מאיסור טוטאלי בתור רווקים אפילו למחשבה, לחיבור פיזי טוטאלי אחרי החתונה קשה להם מאוד. לא סיפרת כמה זמן אתם נשואים ואם פעם היה אחרת? האם ההפרעה היתה פתאומית או הדרגתית? וכדו' האם הדבר מפריע לו? האם אתם מדברים על זה ביניכם? האם באופן כללי הוא אדם בריא? מה שהייתי מציעה הוא שבשלב זה כבר תפני את בעצמך לפוע"ה, שבין היתר מתמחים בנושא זה ותתייעצי איתם. הם כבר ידריכו אותך בצורה הטובה ביותר איך לשכנע את אישך לפנות לטיפול. פוע"ה- 02-6515050 (הייעוץ ניתן חינם) יישר כח גדול שאת דואגת כך לשניכם!!!!!!

charedit

New member
תודה תודה לכם

יפה מאוד שאתם מתיחסים אלי כל כך יפה ומציעים עצות טובות מאוד.אנחנו מדברים על זה ועל הכל אין לו בעיה להתיעץ0 על הכל אבל אנחנו מאוד מתביישים הוא אמר לי להכנס לפה ולשאול.פוע ה שאמרת האם זה מקום דתי ואם צריך להגיד את השם או משהו כזה. תודה תודה לך . זה פורום מאוד יפה

פוע"ה הוא חרדי/דתי

כלומר חלק חרדים וחלק דתיים לאומיים. יש לו את ההסכמות של ה"גדוילים" של שני המגזרים. לייעוץ טלפוני את כמובן שלא צריכה לומר את שמכם. הם נורא נורא נורא שומרים על הדיסקרטיות של הפונים אליהם, תהיו רגועים. כדאי להתגבר על הבושה, יכול להיות שזה משהו קטנטן שיפתר במהרה ובינתיים אתם סתם סובלים לחינם.... אם להסיק מתוכנית השיעורים של ימי העיון השנתיים של מכון פוע"ה- הרי שהבעיה הזו מטרידה רבים וטובים וב"ה יש לרפואה היום הרבה מאוד מה להציע. ברכה והצלחה ואתם מוזמנים להשאר איתנו

charedit

New member
שוב פעם תודה רבה

רק התכוונתי אם הם דתיים ולא חילונים כי אנחנו חרדים.לכן שאלתי אני מקוה שאת הבנת אותי.אני מאוד מודה לך על העזרה.שכחתי לומר שאנו נשואים שנתים.יש לנו תינוקת סליחה עם אני לא כותבת כול כך טוב בעיברית אנו מקוה שאתם מבינים .אני בעזרת השם איתקשר לשם , תודה

ברוכה הבאה!

קודם כל תיקון קל: מס' הטלפון של פוע"ה הוחלף ל1599505022. בקשר לרבנים שם הם כולם או דתיים לאומיים או חרדים והם מאד מאד נחמדים, ועונים יפה מאד, לנו הם מאד עזרו ועוזרים. גם לנו היתה בעיה דומה, והלכנו לרופא והוא פתר את זה. אני מוכנה אם תרצי לפרט במסר את שם הרופא, חבל שבגלל בעיה כזאת תסבלו.

charedit

New member
דרך הגב הם החליפו מספר טלפון

המספר טל של פוע ה 1599505022

למעלה