שלום יש לי שאלה

odiman11

New member
שלום יש לי שאלה

מי זה GREEN ARROW אני פשוט בונה דמויות ב FREEDOM FORCE והורדתי את אותו אבל אין לי שמץ של מושג מה הוא? מאיפה הוא? מה הכוחות שלו? ופשוט כל דבר עליו ועם מישהו מכיר אתר שיש שם לקרוא קומיקס שלו אני יודה מאוד כי גם ממש התחלתי להיתעניין בו כי אני כל הזמן ניתקל בו

effigy

New member
green arrow

הוא בעיקרון בחור עם חיצים משוכללים כמו הוק איי של מרוול (מהאוונג´רס)

odiman11

New member
זה הכל

איזה לוזר ועם כבר מדברים על הנוקמים אז מה קרה של קפטן אמריקה ולת´ור ומי כל החראות האלה שדפקו שם (ולמי שיש freedom force לא מעודכן וגם פרוץ אולי רוצה אולי לשחק מתשיהו?)

effigy

New member
הוא הוגדר על פי ISF כבאטמן לעניים

אבל עובדה שהוא מחר טונות של ארגזים כשקווין סמית´ כתב אותו...

ויאגרה

New member
גם אם...

קווין סמית´ היה כותב סיפור על בחור שנינשך ע"י קריפוטיינט רדיואקטיבי, מה שהפך אותו לאחד ממשרתיו של השטן והעניק לו אשכי אדמנטיום חסיני כדורים, והחוברת הייתה מצויירת ע"י ילד בן 3, החוברת הייתה מוכרת טונות של ארגזים...בעיקר בגלל המעריצים הרבים שיש לכותב.

Logan16

New member
נראה לי שלחבר שלי יש ארצי על זה

TazMan

New member
אם היית שם לב לכתבה ב - ISF

אם היית שם לב לכתבה ב - ISF (שאני כתבתי אותה!) היית רואה שכתבתי שה - Green Arrow הוגדר פעם כ"באטמן לעניים", והיום הוא דמות מאוד מוערכת ומאוד מכובדת, שאני, אישית, קורא בהתמכרות נהדרת, ולא רק בגלל שקווין סמית כתב אותה. עובדה שחוברת מספר 16, שכותב בראד מלצ´ר נמכרה לחלוטין, ועל פי מה שקראתי באתרי ביקורת קומיקס שונים, הדיאלוגים והאקשן לא נופלים מכאשר קווין סמית כתב, ואף עולים עליו. מעבר לכך - אם יצא לכם לקרוא, כתבתי ביקורת מאוד חיובית על Green Arrow מספר 15 באתר של CNV (וזו אינה פירסומת - אני כותב למספר אתרים ואין לי כל אינטרס בחברה או אתר זה או אחר), אז לפני שתחרצו גזר דין, תקראו קצת, ולפני שתגיבו תחפשו מידע שיהיה לכם על מה להתבסס.

ויאגרה

New member
אני מסכים...

אבל אין לי ספק שאם כותב אחר היה כותב את החוברות הראשונות, הן היו נימכרות הרבה פחות.

effigy

New member
חס וחלילה לא זילזלת בגרין ארוו

ולא זכרתי את הניסוח המדוייק של הכתבה.... רק ציינתי שנאמר שהוא באטמן לאניים .. בין אם אז או עכשיו

אילb

New member
שאף אחד לא ילכלך על ה GREEN A !

אז ככה! ממש במקרה כשהייתי ילד החנות היחידה שמכרה קומיקס היתה "בוק שופ דינה" בהרצליה (בפסאז´ ליד אפקט) החנות כבר לא קיימת דרך אגב. בכל אופן משום מה היו שם עשרות חוברות של הGREEN ARROW ואני במשך הזמן קניתי כמעט את כולן. הדמות הזאת התחילה בצורה די מחתרתית לדעתי, והיא היתה הפרוייקט האישי של "מייק גרל" שגם כתב וגם צייר, בערך בחוברת 30 הוא עזב (או את הכתיבה או את הציור אני לא זוכר) אבל מאז העלילה ממש התחרבנה. ה"חץ הירוק" הוא הסופר גיבור הכי ריאליסטי שקיים בקומיקס. אין לו כוחות בכלל, אין לו שום חיבור למוטאנטים או לחלל, אין בעלילות שלו שום קרוס אוברים לעלילות של דמויות אחרות והאויבים שלו הם לא פסיכופטים שמנסים להשתלט על העולם אלא המאפיה בארה"ב או היאקוזה ביפן. הרעיון הבסיסי של מייק גרל (לדעתי) היה לבדוק האם יכול להיוולד סופר גיבור מהמציאות שסביבנו, ולא ע"י כוחות פאנטזיה. היופי בדמות של ה"חץ הירוק" הוא הבעיות איתן הוא מתמודד. כיצד להסתיר את זהותו? כיצד לשלב את תחביבו הקיצוני עם מקצועו היום יומי (מוכר פרחים)? כיצד להתפרנס ולשלם משכנתא? כיצד לשלב את התחביב עם חיי הנישואין שלו? בקיצור, הקומיקס הזה בודק את כל השאלות שכולנו שאלנו את עצמינו לגבי כל שאר הסופר גיבורים של מרוול ודי סי.(מתי הם ישנים? ממה הם חיים? איך לעזאזל לא מזהים אותם?) ההשוואה לבאט מן היא נכונה, הבעיה היא שבבאט מן הפתרונות קלים מידי (הוא מאליין ויש לו מספיק כסף לעשות ולקנות כל מה שבא לו) אם אני הייתי שוטר שחי בגוטהאם סיטי,למשל, הדבר הראשון שהייתי בודק הוא מי לעזאזל ייצר לו את הרכב? מי היה יכול להכין לו תלבושות מהסוג שהוא לובש? וכו´ וכו´. הפיתרון בבאט מן: השוטרים טיפשים, הם לא ממש מנסים לתפוס אותו. ב"חץ הירוק" השאלות קשות יותר, והפתרונות מעניינים יותר (לדעתי) ומי שרוצה דמויות מוטאנטיות לבושות גלימות וניזונות מגבישים חלליים- יש לו מגוון מכובד לבחור ממנו. חוץ מזה יש לו עוזרת שהיא נינג´ה יפאנית (שאדו) והיא אחת מדמויות הקומיקס הכי שוות שיש.

effigy

New member
אין קרוסאוברים../images/Emo35.gif

על מה אתה מדבר
אוליבר קווין היה החבר הכי טוב של האל ג'ורדן.... יש לי גיליון (אומנם של B&B אבל עדיין גיליון) של אוליבר קווין , בארי אלן והאל ג'ורדן באותו גיליון... ויש לי גם גיליון של GL מספר 97 אם אני לא טועה שהתחיל מGL המשיך בGA ונגמר בFLASH... ואם זה לא קרוס אובר אז מה כן

אילb

New member
המממ.. האמת שדי זנחתי את הGA ..

אחרי שמייק גרל עזב ושינו לGA את התחפושת. אז האמת היא שאין לי מושג מה קרה איתו מאז... אז סליחה על ההטעיה. בכל אופן כל מה שכתבתי מקודם תקף לחוברות הראשונות של ה"חץ הירוק" זאת בעצם הבעיה העיקרית (מבחינתי) עם דמויות קומיקס. הסיפור המעניין סביבם נגמר אחרי עשר עשרים חוברות, כל מה שבא אחר כך הוא ניסיון להמשיך ולהתפרנס מהדמות גם אם היא שחוקה מאוסה והעלילה סביבה נהפכת לדבילית ומיותרת. כמו למשל ה"חץ הירוק" שאני די מזועזע לשמוע שהוא עדיין קיים! למה? מה רע בלספר סיפור על דמות ולסיים אותו! כמו כל ספר נורמאלי! סוף ! (כל כך קשה?)

*GormE*

New member
כפרה עליך ועל מיסטר מותק

אבל חלאס עם השידורים חוזרים!

אילb

New member
אי בי מה קורה?

מה המצב יא קרועה? משהו מעניין? משהו חדש? את מוציאה איזה קומיקס בקרוב? יש מימון? אני מתנצל על השידורים החוזרים אבל ממש עוד מעט (חודש בערך) אנחנו משדרים את הספיישל שלנו !(סוף סוף) ויש דיבור על עונה נוספת... אז אנחנו עוד נשתמע

*GormE*

New member
כןכןכןכןכןכןכן! אני מוציאה קומיקס

love song ממנים אותייייי שיהיה משהו אודיע לך, הרעיון בן כמה ימים בלבד וכבר התחלתי לעבוד על זה כסאח תקרא לנו לתוכנית, משעמם לנו לפני הגיוס.

למעלה