תודה רבה על תגובתך
אני הייתי אמור ללכת לתעסוקה המבצעית אתמול, אבל הגעתי לשם וביקשתי לראות רופא אבל עד שהגיע התור שלי לרופא כבר שלחו את כולם לאוטובוסים. אחרי שהלכתי לרופא(עוד שניה אספר) שחזרתי הם נתנו לנו להתייבש כמה שעות טובות ואז הודיעו לנו שלא ישלחו אותנו היום אלא רק ב17.8 עד 8.9 שזה יוצא שבוע אחרי תחילת הלימודים, מה שקצר מוזר לי כי אני לומד מטעם הצבא אז זה קצר מוזר שלא אכפת להם שהם יפגעו בלימודים שלנו. זה כאילו שהם הענישו אותנו על כך שביקשנו לראות רופא (וגם את מי שאיחר). שלחתי מכתב לקצינת פניות הציבור עוד לפני שהלכתי והחזירו לי מכתב מפני שלא הייתי במעקב רפואי לבקש רופא ביום הגיוס. הלכתי לרופא הוא ראה את מה שהבאתי לו והוא בדק מה רשום שיש לי, והוא נתן לי פטור כמו מה שנתנו לי בטירונות: ריצות קפיצות ומסעות. ניסיתי לשכנע אותו שאסור לי וזה מסוכן לי והוא אמר לי שפחות מסוכן לי לרוץ אם יקרה משהו מאשר לא לרוץ(למה שיהיה לי מסוכן בכלל??) אני מאלה שלא עושים הצגות, בעיות וצרות גדולות וכנראה שאני מפסיד בגלל זה, כנראה שאני פראייר. אחר שנכנס לרופא לפני הרופא בהתחלה לא נתן לו כלום ויצא מהחדר אז ההוא קרא לו "לאן אתה בורח, אני לא גמרתי איתך!" ואז הרופא צעק עליו מי אתה בכלל שתדבר אלי ככה" ואחרי זה הם חזרו לחדר והוא יצא תוך 2 דקות עם פטור שהוא לא כשיר למילואים. אכן אתה צודק מאוד בכל מה שאמרת, הוא באמת אמר לי "אני רק קובע אם אתה כשיר לגיוס, לא קובע מהי הפעילות המבצעית, את זה קובע המפקד שלך ולא אני. ואני כרופא קובע שאתה כשיר לגיוס". הוא אמר לי: "שהם שם יתנו לך משהו שלא תצטרך לרוץ, לחלק מדים או משהו", אבל זה שטויות כי אף אחד לא יסתכל עלי שם בכלל ויעשו מה שהם רוצים. זה ברור שככה יקרה. -מה זה נקח"ל? -מה זה שמ"פ? הם אמרו שמי שלא יגיע לזימון החדש לעשות את התעסוקה המבצעית זאת אומרת שהם מפסיק את לימודיו מייד ומתחיל לשרת. ואני לא יודע עד כמה הם רצינים ואני לא רוצה לקחת סיכון. שוב תודה על תשובתך.