שלום יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה

האם מישהו שלמד פזיותרפיה יכול אח"כ להמשיך ללימודי כירופרקטיקה בארץ או בחו"ל ולעבוד ככירופרקט ? האם זה מוכר ? האם יש בזה עבודה ?האם אתם מכירים כאלה שעשו זאת ? תודה לכל מידע אפשרי

לימודי כירופרקטיקה

מי שלמד פיזיוטרפיה יכול להמשיך וללמוד לתואר של דוקטור לכירופרקטיקה בקולג' מוכר. רוב בתי הספר נמצאים בארהב. הלימודים נמשכים כארבע שנים (לבעלי תואר אקדמי) בהצלחה

שלום דקלה

קודם כל תודה על התשובה. רציתי לדעת אם תוכלי למסור לי עוד פרטם בעניין או למעשה כל מידע שתוכלי לתת לי על המשך לימודים כזה ?הכרה בלימודים בעולם ? דרישה לכירופרקטים ומה השכר ? האם זה באמת מקצוע ?כמה עולה ללמוד שם? אגב, את בעצמך כירופרקטית?

כירופרקטיקה

שלום ל123 האם כירופרקטיקה זה מקצוע? האם עריכת דין זה מקצוע? כמה משתכר עו"ד? תלוי בכישוריו וביכולתו ובמחיר שהוא גובה.... מחיר לטיפול? היכן, בארץ? בסקטור הפרטי או בקופ'ח? בארה"ב? אתה מבין שהתשובות רבות ומנוונות ותלוי את מי אתה שואל. כן, אני כירופרקטורית ואני מאוד מרוצה מההזדמנות שניתנה לי לבחור מקצוע שבו אני יכולה לעזור לאנשים להרפא. לדעתי השאלות המרכזיות שיש לשאול בבחירת מקצוע הן האם אתה מוכן ל"שרת" אנשים, כלומר לעבוד קשה ולתת את כל הלב, להיות ישר, לאהוב אנשים,,, האם אתה מוכן ללמוד שנים ארוכות ולהשקיע את כל כולך במשך תקופה ארוכה כדי לקטוף את הפירות אח"כ? (הלימודים אגב בארה"ב עולים כ-15000 דולר לשנה. רוב הסטודנטים נזקקים לכ80000-100000 דולר למחיה ולימודים בכל התקופה.) לדעתי האישית שאלות אלה הרבה יותר משמעותיות מאשר כמה משהו מרויח. הכסף מגיע ללא מאמץ למי שמוכן להתאמץ. תוכל ללמוד יותר על כירופרקטיקה באתר הכירופרקטורים הישראלים. בהצלחה דקלה

AMI-101

New member
ונהפוך הוא גם כן

מי שלמד כירופרקטיקה יכול אחכ להמשיך וללמוד פיזיוטרפיה בארהב התואר המקובל הוא DPT Doctor of Physical Therapy בהצלחה בכל דרך שתפנה עמי

שלון דקלה

תודה על התגובה שלך..... ובדיוק לאותן שאלות שהצגת למעלה ,אני מחפש תשובות- להן ולכל מידע אחר בנושא כגון: איך ממנים לימודים כאלה שם ? האם יש עבודה בזה בארץ ? כמה מרויחים בכל סקטור ? האם זהו תחום מוערך ומוכר (תסכימי איתי שעו"ד כמו שאמרת,זה מקצוע יותר מוכר לציבור....) ? האם לאחר תואר בפזיותרפיה, אוכל ללמוד תוך 4 שנים שם או אולי פחות מזה ? איך למשל,ברשותך, היה המסלול שלך ושל כירופרקטים (גברים) עד שהגיעו לאן שהגיעו? האם הם מרוצים ? מקיימים ומפרנסין משפחה ? וכו וכו אני מקווה שאת מבינה ששאלותי נובעות מרצון לדעת בגלל עניין בתחום ולא מתוך חטטנות...אשמח לכל עזרה מצידך

למעלה