שלום יש לי שאלה

BADbob

New member
שלום יש לי שאלה

יש לי בבית ספר חוג בחירה בקולנוע זה ממש לא רציני רק לאחרונה הוא נתן לי עבודה לעשות רעיון לסרט ולצייר את זה בקומיקס ושנה שעברה הייתי צריך לעשות סירטון בכל מיקרה ממממממשששש ממממממממששששש נהנתי מזה ואני רוצה ליבדוק מה אני יכול להפיק מזה אז רציתי לדעת אם אתם יודעים איך אני יכול לנסות לפתח את זה איך שהוא דרך המגמה עזבו כי זה ממש צחוק

GGOODD

New member
כן, גם אני חושב...

תנסה להסביר את עצמך יותר טוב... והקומיקס שדיברת עליו, זה לא קומיקס זה נקרא story bored היא אחת מהשלבים לקראת הפקת קטע מסויים שמטרתה להפיח חיים בתסריט הכתוב ובעצם להראות בציורים מה הולך להיות בכל סצינה וסצינה, בשביל כל צוות ההפקה. השחקנים, הצלמים, תאורה, סאונד ובכלל...

BADbob

New member
אוקיי

ככה אמרתי קומיקס כי אני לא ממש מבין בנושא פשוט ניסיתי פעמייםן דברים שקשורים וממממממשש נהנתי מזה אז חשבתי אולי לנסות את זה ופשוט אינ לא יודע איך אז אם יש לכם רעיונות איך לפתח אצלי תתחום הזה למה לי אין מושג בגרוש בנושא דרך אגב יש לי מצלמץ וידאו ביתית פשוטה כזאתי של סוני ניראה לי שאני יכול להסתדר איתה

GGOODD

New member
הבנתי... אז ככה

המלצתי אליך היא להצטרף לחבורה כלשהי שעוסקת בתחום... הדבר שאני הכי ממליץ עליו הוא להצטרף לטלויזיה הקהילתית שבעיר שלך, ככה אני התחלתי והאמתי שזה היה הזדמנות להתנסות בכל התחום ולהתפתח, אני ממליץ בחום... צור קשר עם המתנ"ס של העיר שלך ובקש פרטים לגבי טלויזיה קהילתית! בהצלחה

BADbob

New member
אז זהו

שאני לא מכיר אף אחד שמתעסק בזה והתמיכה היחידה שיש לי זה שיש על המחשבים בבית ספר שלי תוכנת עריכה ואני יכול להשאיל תמצלמה בחינם (יש לי מצלמה גם ככה) אני ביס אז יש ערוץ קהילתי אחד והוא רק מקבל קלטות פרטיות של אנשים ושוב אני צריך מישהו לצלם את זה ואני לא מכיר אף אחד שבכלל מסתכל לכיוון הזה אם למישהו יש עוד רעיונות.......... תודה בכל מיקרה

GGOODD

New member
אבל מה זה קשור?

אז מה אם אתה ביס? או בכבלים? אני מדבר איתך, שאם אתה רוצה להתנסות תתקשר למתנ"ס העירוני שלך ותבקש להיכנס לתקשורת הקהילתית... זה לא קשור לאיזה חברה אתה מנוי ומה אתה עושה בחיים ואיפה אתה גר, בכל עיר יש תקשורת קהילתית (כמעט) ואתה תמצא שם את ההתמחות שאתה מעוניין לרכוש, אבל רק אם תשקיע ובאמת תרצה ללמוד ולהצליח! מניסיון אני אומר...

BADbob

New member
טוב סורי אבל אני לא מבין על מה אתה

על מה אהת מדבר איפה אני צריך לפנות באזור תל אביב?

לטלוויזיה הקהילתית ../images/Emo16.gif

במתנ"ס/מרכז קהילתי. חפש שם, בטוח יש איפהשהו בתל אביב. יש גם בתל אביב את אולפני מימד, אולפני JCS ואולפני ג.ג., אבל בלי פרוטקציות יהיה קשה להגיע לשם.
ניר

BADbob

New member
כן יהיה קשה

בעיקר אם אתה בן 14 ויש לך ניסיון של שעה וחצי בזה.............. מישהו יודע איפה נמצא המתנ"ס הזה בתל אביב?

בקשר לנסיון: ../images/Emo16.gif

חייבים להתחיל ממשהו בשביל נסיון. אם יש לך בבית (או בבי"ס) גישה לעריכת וידאו וצילום, פשוט תצלם שטויות ותערוך שטויות. רק בשביל נסיון. בקשר למתנ"ס אני לא יודע, אבל נסה לבדוק במתנ"ס השכונתי שלך, אולי הם ידעו לעזור לך.
ניר

BADbob

New member
עוד לא בדקתי אבל

זה לא יהיה רציני ואני כמעט בטוח בזה ומה זה לעזאזל המתנ"ס הזה? מה זה יאנו קורס או מה ?

זה תלוי במתנ"ס... ../images/Emo16.gif

יכול להיות שיהיה קורס (או חוג, מה ההבדל?
), יכול להיות שזה יהיה ממש לצאת לשטח (או לאולפן) וללמוד מנסיון. הייתי בשמחה אומר לך ללכת לאחד האולפנים הגדולים וללמוד שם, הבעיה היא שכמו שאמרתי קודם, בלי פרוטקציות אין שום סיכוי לכך. רציני זה מאוד תלוי במקום. יכול להיות מקום שיהיה חובבני יותר מעריכה של סרטים משפחתיים במובי מייקר, ויכול להיות שהם יהיו רציניים. פשוט צריך לבדוק.
ניר

GGOODD

New member
אתה חושב שכולם נולדים

עם ניסיון? מתי אתה חושב שאני התחלתי? גם, בגיל 13 - 14 ואיזה ניסיון היה לי? אפילו לא של שעה וחצי... ואתה נורא מסתבך... אין סיבה, במתנ"ס שליד הבית שלך בטוח קיים גוף קהילתי של צעירים או של מבוגרים שעוסקים בצילום והפקת תוכנית לערוץ הקהילתי לשם תחביב... אתה פשוט צריך להרים טלפון לשם ולשאול לגבי הצטרפות, זה כרוך בקורס או בחפיפה, תלוי במקום ואז אתה פשוט מצטרף לצוות ההפקה... ואם זה לא היה מספיק ברור, אני לא יודע מה כן

BADbob

New member
אז ככה קודם כל תודה לכולם

אני גר בשכונת בבלי בתל אביב עכשיו יש ]ה בית ספר יסודי שיש בו אני מחר ילך לבדוק מה אם זה בנפרד אני עוד מעט הולך לקנות איזה חיבור שאני יוכל להעביר סרטים מהמצלמת וידאו למחשב שלי (אני מקווה שיש משהו כזה בכלל) ואני ינסה סתם לצלם ואחרי זה לערוך

BADbob

New member
לא הבנתי עוד מה זה בעצם

זה יאנו קורסים בזה לא הבנתי

BADbob

New member
טוב אני יתחיל ממה שאמרת

יש לי בביצפר תוכנת עריכה ואני יכול להשאיל תמצלמה ...

למעלה