שלום! יש לי שאלה

שלום! יש לי שאלה

האם אני יכולה לעשות פריסת רגש על מישהו אחר - כלומר לשאול מה הוא מרגיש כלפיי? (הכוונה לפריסת רגש של 7 קלפים)

blackcat2

New member
למה לא לעשות פריסת שאלה../images/Emo39.gif

מה אני צריכה לדעת על כווונתיו הרומנטיות של X לגבי ב- X זמן הקרוב? 7 קלפים+ 1 קלף מסכם. סה"כ 8 קלפים בדיוק. בי

צודקת! הנה מה יצא

מה - אס חרבות אני - נער המטות צריכה לדעת - 6 מטבעות על כוונותיו הרומנטיות - 9 מטבעות של X - 10 מטות לגביי - כוכב בחודש הקרוב - שטן סיכום - 7 מטבעות

צוף3

New member
לא אפרש פריסה זו, אוהבת יחידה.

ב 1/2 פירשתי בעבורך פריסה אולם לצערי לא קיבלתי ממך כל תגובת תודה או משוב על פרשנותי. איני מאמינה שיש צורך לפרוס כל מס' ימים באותו נושא, ואיני מאמינה כי יש טעם לפרוס מבלי שמופנמות המלצות מפריסה קודמת. אין זה נעים לפרש בעבור אדם ולא לקבל שום יחס. תחשבי על זה.

../images/Emo12.gif אוי איזה פדיחה!! ../images/Emo10.gif

אני לא מנוסה בפורומים, ודי עמוסה בחיי היום-יום. קרה מה שקרה ופשוט לא נכנסתי לראות את התגובה. כמובן כל זה לא תירוץ לשום דבר. מאוד מצטערת אם פגעתי בך. ממש לא בכוונה.
המון תודה על הפירוש, הוא מאוד מתאים למציאות!! ושוב סליחה

צוף3

New member
תודה על ההבנה ../images/Emo24.gif

מקווה שתפנימי את ההמלצות מהפריסה, הן חשובות לדעתי :) ושוב תודה לך אשמח לראותך כאן בפורום

blackcat2

New member
הי ../images/Emo143.gif

נראה כי קשר מיני ניבט פה יותר מקשר רומנטי- נפשי. לבחור טוב בחייו ואין הוא מחפש להיכנס להרפתקאה מסעירה שעלולה כך אני מניחה לסכן את מצבו המשפחתי. את לעומתו מחפשת אחר האקשן (נער המטות) וניתן להניח כי הראש שלך לא מפסיק לעבוד ולעבד את הקשר שלך עימו (אס החרבות). 6 מטבעות+ שטן גורמים לי להאמין שהקשר הזה, אם יתממש יהיה מיני בלבד. לטעמי הבחור רואה בך בחורה נינוחה, אופטימית ומשוחררת. הוא, לעומתך , מרגיש שהוא נושא בנטל משמעותי. הוא כנראה שוקל מאד את צעדיו כי הוא חושש שאלו עשויים לעלות לו במחיר גבוה במיוחד. 7 המטבעות בסיכום הפריסה מעידים מעל לכל ספק כי החודש את תחושי שלמרות הניסיונות ההשקעות והתקוות לא תזכי לקשר אותו את מבקשת עבור עצמך. מה את אומרת?

האמת...

חלק ממה שתיארת הוא נכון מאוד וחלק אחר אני מקווה שלא. את צודקת מאוד בכך שאני קשור רגשית לגבר הזה. זאת לא התאהבות רגעית. נתתי לרגשות שלי להבשיל ועמוד במבחנים. אני מאוד אוהבת אותו, בעיקר בגלל שהוא נראה לי שונה מאחרים. אם יהיה לי קשר איתו אני רוצה שיהיה קשר מיוחד, שלא מבוסס רק על סקס, ואני מאמינה שהוא יוכל להעניק לי את מה שאני רוצה (אם ישתחרר מנקיפות מצפון כלפי משפחתו). היחס שלו כלפיי יכול לשנות את כל התמונה, לכן כ"כ חשוב לי מה הוא מרגיש. אם אכן, כפי שאת אומרת, העניין שלו בי הוא מיני בלבד, אני מוכנה לשכוח ממנו ברגע זה. אני לא רוצה ולא צריכה סטוץ מהצד, בטח שלא איתו. זה לא כ"כ מפתיע שהוא נמשך אליי פיזית, אבל האם אין מאחורי זה שום דבר? האינטואיציה שלי, שבדר"כ נותנת לי תשובות שותקת. מצד אחד אני מרגישה שיש משהו, מצד שני אני פוחדת שהוא רק רוצה לנצל אותי (מינית או לצורכי עבודה). הבהרה - אנחנו עובדים יחד, ואני יכולה לספק לו מידע חיוני לו שאף אחד אחד לא יכול לתת לו. מה את אומרת?

batgalim

New member
הי אוהבת ../images/Emo4.gif

אני מסכימה בהחלט עם הפירוש של חתולה שחורה, מה גם שהקלף המייצג את כוונותיו הרומנטיות של איקס הוא 9 מטבעות - קלף חומרי המדבר יותר על מצב שמבחינה חיצונית נראה בסדר, אך אם מנסים להגיע לשורש הענין אין ולא כלום בפנוכו... כלומר - כלפי חוץ האדם יכול להראות לך את שיא הרגש, לומר לך מילים יפות וממיסות, אך האמת שלו היא התועלת האישית שהוא יכול להפיק מהתוצאה של מעשיו. אם יש כוונות כלשהן - ודאי שהן לא רומנטיות ולא מגיעות ממקום של רגש אלא של שיקולים מעשיים או כפי שחתולה אמרה - תועלת מינית.
את אומרת שהאינטואיציה שלך לא עובדת במקרה זה, אך את פוחדת שהוא רוצה לנצל אותך...- לדעתי זו הכי אינטואיציה שבעולם. את גם כותבת שהוא מראה לך שהוא נמשך אליך פיזית (!!!), אז מה הפלא שאת מרגישה שיש משהו? לדעתי, את צריכה לסמוך על התחושות שלך, המקום הזה ב"בטן" אף פעם לא משקר...

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אולי אפשר לעשות פריסה לתקופה יותר ארוכה? נגיד של חצי שנה / שנה? או שזה מיותר? אם הוא ידע על הרגשות שלי האם זה ישנה מבחינתו? תודה בכל אופן

batgalim

New member
תראי, שאלת לחודש הקרוב...../images/Emo29.gif

חכי עוד קצת ותראי מה מתפתח...נניח שתקבלי ממנו רמז ממש עבה לגבי טיב היחסים ביניכם, או הזמנה ליציאה וכד', ואז תוכלי לשאול לגבי הפוטנציאל. אבל במקום לשאול המון שאלות - תפתחי פריסה קלטית לתקופה של 3 חודשים בשאלה - מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין איקס? ואז נוכל לכוון אותך. ביי בינתיים.

יכול להיות שאני שואלת יותר מידי...

בשבוע שעבר עשיתי פריסה קלטית לתקופה של חודשיים (בעמ' 3). הפעם עשיתי ל- 4 חודשים. לא יודעת אם זה טוב לשאול כ"כ הרבה, אבל הפעם בשאלתי עשיתי דגש על טיב הקשר עצמו, כי זה מה שחשוב הרבה מעבר לשאלה אם בכלל יהיה קשר או לא. כי שוב, אם הקשר מיני/תועלתי בלבד אז עדיף שבכלל לא יהיה, וברגע שאני אדע שהקשר הולך להיות כזה אני אהיה זאת שאפסיק אותו. בכל מקרה הנה מה יצא: מה עוזר: 10 מטבעות מה חוסם: 8 מטבעות שיעור רוחני: הכהן הגדול בונוס: 3 מטבעות עבר קרוב: נזיר עתיד קרוב: אס מטבעות זוית אישית: 2 מטבעות זוית של חברה: 5 חרבות רוצה אבל פוחד: מוות סיכום: 9 גביעים

batgalim

New member
אוהבת....../images/Emo4.gif

אני לא מתכוונת לפרש את הפריסה הזאת.... תקראי שוב את ההודעה הקודמת שלי.

batgalim

New member
לא ../images/Emo31.gif

אמרתי לך שבשביל לפתוח פעם נוספת את צריכה לחכות חודש - שזהו הזמן לגביו שאלת בפריסה הקודמת.

../images/Emo9.gif אופס, לא הבנתי נכון. סליחה!

והמון תודה על הפרושים והעצות, ובעיקר המון תודה על הסבלנות
הייתי די קרציה
אוהבת

למעלה