שלום , יש לי שאלה:

yaronbarb

New member
שלום , יש לי שאלה:

רציתי לדעת האם הפורום הזה מעונין אך ורק בפתיחת דיונים היסטוריים יבשים והתקלת מנהלת הפורום או שגם משמש כריכוז לחובבי פינק פלויד באשר הם, הוה אומר - אירועים, מפגשים, הופעות, הקרנות ופאן?! משום מה נדמה לפעמים כי הנהלת הפורום אינה מעודדת כל פעילות חיצונית הקשורה בפינק פלויד ושלא נפתחה כדיון יזום ע"י גברת ציפי ומעדיפה פורום יבש בטענה כי ל"פירסום" אין מקום בפורום זה (ולא חשוב כמה הידיעה רלוונתית ועשויה לשמח את ציבור הגולשים ככלל ואת אלה הגולשים במטרה למצוא אירועים הקשורים בלהקה האהובה עליהם בפרט) . אני מניח שגם מודעה זו תמחק או תדחק לפינות אפלות בתחתית הדף הקודם או במקרה הטוב בסוף הדף הנוכחי, מיותר לציין כי מדיניות נוקשה ובנאלית זו מאפיינת אך ורק את הפורום הנ"ל. לכן אוסיף שאלה ובכך אהפוך את ההודעה לרלוונתית ותואמת את דרישות ה"בוסים": כמה אלבומים הוציא ווטרס לאחר פתיחת קרירת הסולו שלו ואיך קוראים לאלבום עם הסולו המדהים בשיר 10? אשמח לקבל תשובה לשתי השאלות.

holo

New member
../images/Emo150.gifציף הדיקטטור הגדול

כל אילו אירועים אתה מדבר? הופעות והקרנות וכו'? זה כן מתפרסם כאן בדרך כלל, למרות שיותר אפשר למצוא דברים כאלה בפורום של רוק מתקדם, נראה שאוהבים אותם שם יותר מכאן..

למעלה