שלום, יש לי שאלה

the crazy angel

New member
שלום, יש לי שאלה

פיתחתי תאוריה חדשה...תגידו אם זה הגיוני... אם מתרגלים לשתות כמעט מדי ערב...וכמויות לא קטנות במיוחד (לא שזה ממש משנה...הקביעות של הדבר משפיעה הרבה יותר נראה לי...למרות ש...אולי...) זה הגיוני שאם מפסיקים לשתות במכה מגיעים לסוג של אפיסת כוחות? יכול להיות שזה קשור בזה ש...(לא יודעת איך בדיוק זה עובד...אם מישהו יודע בדיוק אני אשמח להסבר)...בגוף תמיד יש כמות מסויימת של אלכהול...מהמזון וזה...ו...יכול להיות שגם הגוף מייצר...(כן או לא?) אז השאלה: יכול להיות שהגוף מתרגל לצרוך כמות מסויימת של אלכהול ואם מפסיקים במכה הוא לא מצליח לספק את צריכת האלכהול שלו ואפשר להגיע מזה לאפיסת כוחות?

shanhen

New member
למלאכית חובבת ניטשה

התיאוריה שלך מעניינת גם אם לא ממש מדעית. בעקרון, הגוף שלנו סתגלתן, ועם הזמן הוא מתרגל לקלוט כמויות של אלכוהול. מאחר והאלכוהול הוא חומר ממכר, לפעמים הכמות עולה ומתחזקת כדי לספק את צרכי הגוף. במצב שכזה, כאשר מפסיקים לשתות במכה אחת, הגוף נשאר "צמא" ומגיב בהתאם. במקרים קלים חשים בזיעה יתרה, יובש בפה, רעדות קלות ובעיקר חוסר מנוחה. במקרים קשים יותר הגוף זועק לחומר, מה שנקרא אצל נרקומנים "קריז" ואצל אלכוהוליסטים "תסמונת גמילה". לא ברורה לי התסמונת של אפיסת כוחות, האם מדובר בעייפות סתם? האם ברפיון שרירים? בכל אופן, אפיסת כוחות הוא יותר מושג של תחושה סוביקטיבית מאשר אבחנה מדעית. איך שלא יהיה, אל תרפי מפיתוח תאוריות חדשות, בסוף משהו יקלע בול. ואגב, שלוש הנקודות בהן את מרבה להשתמש הן המקומות בהן נמנמת קלות או שזה סתם ביטוי של חשיבה? סתם... בוקר טוב, נחום

the crazy angel

New member
תודה על התשובה ו...

אממ...התיאור לאפיסת הכוחות? אין כוח לזוז, לאכול, אין כוח גם מבחינה פיסית וגם מבחינה נפשית... והנקודות נועדו בכדי להגדיש טונאציות בקריאה שלך...בהתאם לחשיבה שלי

למעלה