שלום יש לי שאלה!

שלום יש לי שאלה!

אני טסה ביום חמישי למסע, ורציתי לשאול- למשהו ממכם יצא לטוס עם החברה הפולנית "לוט"? אם כן איך היא? אני יכולה להרגיש בטוחה? אני יותר מפחדת מהטיסה איתם מאשר מהמסע עצמו
תודה רבה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo77.gif

לי יצא
היה מעפן!! מטוס קטן, 120 מושבים.... דיילות פולניות מעפנות!! אוכל זוועתי וקחי איתך גופיה! יהיה לך חם
בהצלחה

מדריך1

New member
טיסות

לא כדאי ישר להשמיץ את בית ספריך, הטיסה וחברת התעופה אינה קשורה כלל לבית הספר. אז כדאי שכולכם תדעו- מדינת ישראל הוציאה מכרז בינלאומי להטסת בני נוער לפולין, כמה חברות נגשו למכרז, המחיר היה כה גבוה עד שהמדינה החליטה לא לקבל את ההצעות. שוב הגישו מכרז, שלבסוף זכו בו, 2 חברות- לוט וארקיע. טסתי הרבה פעמים עם לוט , הטייסים טובים מאד , המטוסים בסדר, ולגבי האוכל, הרי זה ענין של טעם. באל על האוכל לא לטעמי, אצל אחרים כן. דרך אגב אל על לא מוכנים לגשת למכרז, עקב מחיר שהם לא מוכנים לו, הם רוצים להרויח על גביכם. כך, לאט ,לאט עם ההשמצות. מטה פולין על פי שיקוליו מחליט איזה בית ספר יוצא עם איזו חברה,ומתי.

למי אכפת מהטייסים???../images/Emo77.gif

כאילו מישו רואה אותם!! ולגבי האוכל- אפחד לא אכל תאוכל המעפן שהביאו!! ממש לא בא לי לאכולב8 בבוקר גבינה צהובה שאמורה להיות לבנה ולצידה נקניק עם משו מגעיל עליו11

mayamoreno2001

New member
לא יצא לי

אבל אני מבינה שזו חרא טיסה פשוט תיתכונני לישון וככה לא יפריע לך כלום במטוס... אין מה לעשות טיסה בחברה ידוע עולה עוד כסף וכנראה שרצו לחסכוך לכם כמה שיותר... בכל מיקרה טיסה נעימה ומסע מוצלח...

למעלה