ישן וטוב
ישנם מספר מוצרי אלכוהול, בעיקר יין, שהזמן עושה להם רק טוב. ישנם אחרים, בעיקר משקאות מוגזים, שבמהלך הזמן פשוט מתקלקלים. בכל מקרה, לא מדובר רק בסוגי משקאות, אלא בעיקר באופן האחסון, בטמפרטורה ועוד. אני לא יודע וגם אתה כנראה לא, מה היו תנאי האחסון של הבקבוקים במחסן, ולכן הייתי נזהר מלמהר לשתות את החומר. לפעמים אפשר להתרשם (אם הבקבוק שקוף) מהצבע של האלכוהול, מהתגבשויות שונות שנמצאות בתוכו ועוד. אני מציע לך להפנות את השאלה למומחים לאלכוהול החומר (יש אתרים רבים של מומחים כמו אתרי ברמנים, ייקבים ועוד) להם יש נסיון טוב יותר בכל הקשור לחומר עצמו. בברכה, נחום