שלום! יש לי שאלה....

Blonde Devil

New member
שלום! יש לי שאלה....

יש לי נגן MP3 של סאנדיסק 1G... השאלה היא האם אפשר לחבר את הנגן למערת רמקולים 5.1 ולשמוע שירים משם? כאילו לעשות את זה בחיבור ישיר ולחבר את הרמקולים ליציאה של אוזניות בנגן.... אני מפחד לעשות את זה כי יכול להיות שנגן לא יחזיק מעמד ויתקלקל או משהו! תודה מראש

יאיר B

New member
אולי כי אין מי שידע את התשובה?

אני לא חושב שתוכל לשמוע משהו אם תחבר נגן למערכת רמקולים בלי מגבר. הוא פשוט חלש מדי לזה (זו דעתי). אם יש מגבר - למה שיקרה משהו לנגן?

Blonde Devil

New member
אמממ... כל הרמקולים מחוברים ל...

לסאב וופר... והוא בעצם החובר למחשב! השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הסאב ליציאה של אוזניות בנגן MP3...

shay0600

New member
זה תלוי

היום במחשבים יש שני יציאות של קולות היציאה הרגילה הבסיסית כמו שיש בנגנים וישי יציאה יותר חדשה שהיא בדרך כלל בצבע צהוב שהיא ב5.1 אבל זה תלוי למה שאתה מחבר תמחשב שלך ותוכל להחליף בין החיבורים אם קיימים לך עוד כניסות לסאונד בסאב (כניסה שהולכת בזוג של אדום ולבן) אז תוכל ליקנות כבל ותחבר את הmp שלך בלי בעיה

gt-master

New member
אפשר לחבר ללא חשש

מומלץ לבטל EQ בנגן ולהגביר את הווליום כמעט למקסימום לקבלת תוצאה מיטבית.

Blonde Devil

New member
מה זה EQ?

אני פשוט לא כזה מבין בדברים האלה..

weird dust

New member
איקיולייזר = משווה

מה שמוריד טו מעלה באס טרבל ושאר דברים כאלו כדי שהשיר ישמע טוב יותר.

Blonde Devil

New member
עדיף להוריד אותו תמיד או רק...

כאשר אני מחבר אותו לרמקולים?

stardust19

New member
ניתן לכוון אותו כך שהוא יתאים לך גם

כאשר אתה תחבר אותו לרמקולים

weird dust

New member
בעיקרון זה איך שנשמע לך

זה יכול להרוס את איכות השמיעה כי הבאס גבוהה מידי וכ'ו או לעזור. תששמע עם ובלי ותחליט לבד.

JustThomas

New member
כמעט בכל מערכות הרמקולים

הללו יש רסיבר \ מגבר כלשהו. גם כשיש לך יציאה מכרטיס הקול של המחשב או מהדי.וי.די האאוטפוט לא מאוד שונה. לנגן לא יקרה כלום.

stardust19

New member
כמו שנאמר קודם לכן כמעט לכל מערכות

השמע הקיימות היום ישנם מגברים וכל מיני תוספים כאלה ואחרים. מה שכן אם אתה רוצה לשמוע את השירים שלך מהנגן בעזרת רמקולים 5.1- אל תצפה ליור מדיי היות ושמע רק סטריאו ללא הפרדה לעוד 3 ערוצים- בגדול על מנת לשמוע סאונד 5.1 אתה צריך נגן/מערכת שתתמוך בDOLBY DIGITAL ועוד כמה דברים- מה שבטוח הנגנין של היום אינם תומכים במערכות רמקולים 5.1

Blonde Devil

New member
כן אני יודע...

גם כשאני שם דיסק מקורי במחשב אז זה מנגן לי את זה בסטריו ולא ב-5.1 ערוצים... זה הכי מבאס! אם אפשר אז תוכל להסביר לי באיזו דרך אוכל לשמוע שירים ב-5.1 ערוצים? אולי תוכנה שמפרקת את השירים או קידוד מסויים... כי לפי מה שהבנתי אז רק אם אני שם DVD מקורי אז אוכל לשמוע ב-5.1...

אממפפ

מוזיקה נטו נועדה לשמיעה ב2 ערוצים סראונד נועד למשחקים וסרטים..

stardust19

New member
צודק- מה שכן ישנם כל מיני תוספים

לווינאמפ למשל שעושים לנו פסוודו סראונד- נשמע לא רע אבל זה רחוק מלהיות סראונד אמיתי ונושם. בעקרון אני לא נתקלתי בתוכנות שיודעות לפרק ולהרכיב סראונד- זה מצריך תוכנות קידוד שונות ומערכות קידוד שונות...אולי מישהו פה מכיר תוכנות כאלה לPC הרגיל??? אני אשמח לשמוע

אבל זה כבר לא PC..

או שכן
? ולמאק יש תוכנות של פירוק הסאונד והרכבתו מחדש?!

JustThomas

New member
טכנית זה כן,

מאק הוא עדיין Personal Computer. אבל פשוט קוראים לו Mac.

למעלה