שלום יש לי שאלה

OoMEoO

New member
שלום יש לי שאלה

רציתי לדעת .. כמה בממוצע עולה הנסיעה לפולין? לא כולל הכסף שמביאים לשם אלא הכסף שנותנים לבצפר למלון וטיסות- כמה זה עולה?

OoMEoO

New member
עוד שאלה

אתם יכולים בבקשה לכתוב לי את המחירים בערך שיש בפולין? למשל קולה כמה ביורו- וכמה זה בשקלים תכתבו לי על כל מיני דברים תודה

נטלי 100

New member
בפולין זה לא יורו זה זלוטי

ואתמול הייתה אצלנו נצגיה של החברה שאנחנו טסים איתה והיא אמרה שזלוטי אחד הוא כ 85 אגורות.. ~נטלי~

Old Cat

New member
יש כאן בלבול קטן

זלוטי אחד זה 1.41 ש"ח, לפי השערים היציגים של היום. דולר אמריקאי אחד הים שווה 3.19 דולר (בשער יציג) או 3.93 יורו. כמובן שזה שער יציג וכאשר מוכרים דולרים מקבלים קצת פחות זלוטי, כי גם החלפן צריך להרוויח קצת. בפולין אפשר להחליף לזלוטי גם דולרים אמריקאיים וגם יורו וגם לירות בריטיות, בלי בעיות בהמון מקומות. חנויות של חלפנים פרטיים נקראים שם KANTOR. המקום הכי גרוע להחלפת כסף הוא בשדה התעופה, מקבלים את השער הכי גרוע.

נטלי 100

New member
זה מוזר..

לנו היא אמרה 85 אגורות..

Old Cat

New member
טוב, היא התבלבלה. הנה כאן

בלי להבין פולנית אפשר בצד שמאל תחת המלה NOTOWANIA לראות נתונית על שער הדולר USD או היורו EUR. זה אתר חדשות מקומיות לאיזור וורשה, של הטלויזיה הפולנית. http://tvp.pl/836.dzialy אם מחשבים שער הדולר בישראל חלקי שער הדולר בפולין, מקבלים הערך של ש"ח לזלוטי. לכן 4.51 מחולק ל 3.19 נותן בערך 1.41 ש"ח לכל זלוטי.

Old Cat

New member
כמובן שהתכוונתי 3.93 זלוטי ליורו

או 3.19 זלוטי לדולר אחד.

mayamoreno2001

New member
טוב הטיול

לי עלה 1020 דולר לא כולל מה שלקחתי לפולין המחירים סבירים שמעי כדי לקנות שטויות זה סבבה וזהו בעיקרון אני לא ממש זוכרת...

N o a m i t

New member
פולין זולה מאוד מאוד מאוד!

האוכל שם זול מאוד וכמו כן כל שאר הדברים. בדרך לוקחים 200 דולר לפולין ובד"כ גם חוזרים עם עודף...

למעלה