שלום יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה

שלום לחם יש לי שאלה יש לי מצלמה אולימפוס דיגיטלית דגם c750 ויש לי קמה שאלות שאני מצלם בלילה עים פלש ומדליק אתהמנגנון של עינים אדומות זה אדין אוסה לי עינים אדומות אני שועל עים מישהו יחול להסביר לי מה אוסים נגד זה ודבר שני מי שהו יחול להסביר לי מזה צילום פנורמי ואיך אוסים את זה אציל במצלמה יש אופציה קזות אבל אני לא יודעה מה המשמאות של צילום פנורמי עז אודה לחם מאוד על האזרה בתודה מרוש גל

אז תסבירי:הקשר בין שועל למצלמה?

האחד מן החי והאחרת - דומם,לא? וברצינות: כשצריך להשקיע זמן ארוך ולקרוא כמה פעמים ,על מנת לפענח מה התכוון הכותב לשאול,בזמן בו יכולים לקרוא ולענות על 7-6 הודעות, זה כבר מוגזם. גם נראה לי ממש בכוונה,כלומר,שמקניט את מי שקורא ואולי התכוון לענות, אז - לא תודה ! ולא רשמתי בצחוק. *כשאני משתתפת בפורומים בחו"ל,על מנת שיבינו אותי היטב ומקריאה ראשונה,אני נעזרת כשצריך במילון,לאיות נכון.ויש גם עזרים במחשב. אז למה להתעלל במי שקורא וכוונתו טובה?יודעת שאם לא יבינו שאלתי לא אקבל תשובות,אם בכלל. אותו הדבר כאן.

174M4R

New member
מה שנכון נכון.

1. בדרך כלל (לפחות אני) לוקחים יותר ברצינות ומנסים לתת תשובה יותר מעמיקה ואיכותית לאדם שכותב נכון מאשר לאדם שכותב כמו שההוא למעלה כותב. 2. לא כל כך הבנתי את ההודעה שלך....

OrdinaryDay

New member
ישנם כאלה שזה לא בשלטתם.

ולא מתכוונים לכתוב עם שגיאות. ובמקום לכתוב הערת סמיילים, עדיף להתעלם. יש כאלה שיעזרו, ישבו כמה דקות בכדי להבין ולנסות לעזור.

סלחה

על שגיות הקטי זה מיפני שאני דיסלקט עז עים מי שרוצה לעזור לי קחה מוזמן קי קחה אני קוטב

תבוא לפורום הטכני,נשתדל

נכין לך ניסוח מיוחד .. חח מקווה שתבין (או תקרא אותו הרבה פעמים)

danny girl

New member
ההודעה בלי שגיאות:

שלום לכם יש לי שאלה: יש לי מצלמה אולימפוס דיגיטלית דגם c750 ויש לי כמה שאלות: כשאני מצלם בלילה עם פלאש ומדליק את המנגנון של עיניים אדומות זה עדיין עושה לי עיניים אדומות. אני שואל אם מישהו יכול להסביר לי מה עושים נגד זה. ודבר שני מישהו יכול להסביר לי מה זה צילום פנורמי ואיך עושים את זה אצלי במצלמה? יש אופציה כזאת אבל אני לא יודעה מה המשמעות של צילום פנורמי אז אודה לכם מאוד על העזרה בתודה מראש, גל.

dark spy

New member
אז ככה...

עיניים אדומות נגרמות כתוצאה מאור שחודר דרך האישון לרשתית, "נצבע" באדום בגלל כלי הדם שבה וחוזר למצלמה (או כתוצאה משימוש בסמים
)... יש שלוש דרכים לטפל בבעיה: א. להרחיק את הפלאש מהעדשה- האור האדום יחזור בזווית אחרת ולא יכנס למצלמה... בעייתי אם אתה עובד עם הפלאש המובנה (או יותר נכון- בלתי אפשרי) ב. לפעול עם תוכנית עיניים אדומות ש"יורה" פלאש מקדים שמטרתו לסנוור את האדם ולגרום להקטנת האישון שלו ואז התופעה פחות בולטת... אצלך התוכנית הזאת לא עוזרת אז... ג. תיקון הבעיה בתוכנה גרפית במחשב... (כמובן שאם אפשר עדיף לצלם בלי פלאש ואז כל התופעה הזאת לא תקרה...) באשר לצילום פנורמי- צילום פנורמי הוא טכניקת צילום בה מצלמים מספר תמונות עם שטח חופף בניהן ואח"כ במחשב מחברים אותן לתמונה אחת... משמש בעיקר לצילום נוף רחב מדי בשביל העדשה... אין לי מושג מה אומרת תוכנית הפנורמה במצלמה שלך (כנראה שמסמל לתוכנה של המצלמה לחבר את התמונות לכשיורדו למחשב...) מקווה שעזרתי

למעלה