שלום. יש לי שאלה.

Me¥tal

New member
שלום. יש לי שאלה.

האם קורה לפעמים שהמדיכים מלמעלה מטעים מישהו בכוונה? אומרים לו שמשהו קורה כשזה לא קורה? אם כן, מה הסיבות שלהם לעשות את זה?

שלום מיטל- ברוכה הבאה

ברוכה הבאה לפורום המשפחתי והמואר שלנו לגבי שאלתך- אם המדריכים הטעו אותך- סימן שאת מחוברת לאנרגיות שיקריות- ואני מייעצת לך לבקשם לעזוב מידית- לא מתעסקים ולא משחקים עם אנרגיות שבאות מהצד הלא בריא- להיפך - ניזהרים מהם כמאש- השתדלי להיות כלי נקי לחיבור רק עם אנרגיות שבאות מהאור הגדול- והן לעולם לא יטעו אותך- או לא יכפו עליך דבר- תדעי בוודאות לזהות את ההבדל ביניהם- שום דבר שבא מכפיה הוא לא בא מאנרגית האם האור הגדול לכן התרחקי כעצתי מכל אנרגיה לא טהורה ושיקרית שבאה ללא רשות ומעבירה לך איזו שהיא אינפורמציה- אביגיל

Me¥tal

New member
הלוואי שהייתי מחוברת לאנרגיה כלשהי.

החברה שלי היא זאת שמתקשרת. ורבתי איתה בעקבות מסר כלשהו בקשר אלי שהגיע אליה. היא טוענת שעשיתי משהו, ואני חושבת אחורה ופשוט מנסה להיזכר מתי זה קרה ומתי עשיתי משהו דומה שנוגד לחלוטין את האופי שלי ואת מה שאני מאמינה בו, ופשוט לא מאמינה שעשיתי דבר כזה. יש סיכוי שמטעים אותה בכוונה? אולי כדי לגרום לנו לעבור שיעור כלשהו ביחד?

Paul Even Paz

New member
היי מיטל

מי שמתקשר צריך לדעת עם מי הוא או היא מתקשרים. קודם תשאלי ממי קבלה את המסר. דבר שני, יתכן מאוד שהחברה עשתה אינטרפרטציה לא נכונה מהמסר ולכן אמרה מה שאמרה. אני מציע לשאול שוב ולוודא שאכן זהו המסר הנכון, שוב רק אם היא יודעת את מי לשאול. קיימים "מתקשרים" שונים אשר מפרשים כאוות נפשם. יש להיזהר מפרשנות.

למעלה