שלום. יש לי שאלה

ilana k

New member
שלום. יש לי שאלה

בקיבוץ כידוע יש המון טיולים ברגל. ולפי דיווח של הגננת ליאורי מתעייף מהר. אני לא יודעת מה לחשוב, זה בגלל שליאור ערוני ולא יודע ללכת הרבה ברגל, או שיש קשר לקלאב פוד. האמת שאני די מזמן שמה לב שהוא לא יכול ללכת הרבה ומבקש כעבור זמן מן לשבת בעגלה. מה אתם חושבים? סתם עייפות או קלאב פוד? תודה

לדעתי, שווה לבדוק עם עוד משתתפים

לפני חצי שנה בערך, זאת הייתה גם הבעייה של תמיר תמיד בשלב כלשהו, הוא רצה על הידים כי הוא היה מתעייף עד היום לא ברור לי האם העייפות הזאת נבעה מבעייה בהליכה או מפינוק,,,, מה שאוכל לומר לך בוודאות, שהיום בגיל שלוש וחצי זה עבר מכיוון שיוצא מצב שאין לו עגלה בקרבת מקום....(נחכה לתגובות נוספות ואז נדע) יום מקסים אורית

טאניוש

New member
לדעתי לא קשור

כל הילדים מתעייפים בשלב מסויים, כל הילדים מבקשים על הידיים. עבדתי חצי שנה בגן בקיבוץ, אני זוכרת את ילדי הקיבוץ ואת אלה שהיו מבחוץ, וכן ילדי קיבוץ הרבה יותר חזקים, אולי יחסית אליהם ליאורי מתעייף מהר. דוקא על לאון אני מקבלת תלונות הפוכות- הגננת הצהירה היום שהיא יוצאת איתם לטיול רק כאשר היא מחזיקה את היד של לאון, אחרת הוא לא מפסיק לרוץ והיא פוחדת שהוא ייתקע בקיר באיזשהו שלב או יברח לה. אני קושרת אותו בעגלה ממש בכח, אפילו כשהוא עייף מאד.

אושרי התחיל ללכת למרחקים, סוף סוף

לפני חודשים ספורים. אני מתכוונת ללכת בלי לקטר. כשהוא היה בן שנתיים וחצי כמעט עוד קניתי לו מנשא גב. זה מאוד קשור לגמישות יתר שלו. מעגל כזה. הוא חייב להתחזק. היום הלכתי איתו להורים שלי- חצי שעה- והוא רץ והתרוצץ בלי בכלל לחשוב לקטר. דווקא בגן- ממאי האחרון, הם עושים הרבה טיולים בחורשה ואני זוכרת שבהתחלה שאלתי את הגננת אם היא לוקחת את אושרי על הידיים והיא ממש התפלאה ואמרה שאף אחד לא על הידיים. אז בהתחלה הוא ביקש יד ואחרי כמה ימים כשהוא הבין שהוא לא על הידיים הוא התחיל להשתחרר. כשהיינו אצל פרופ' פורת לפני כחודשיים, פורת אמר לאושרי שהוא צריך ללכת לבד, ולא להיות בעגלה או על הידיים, שהוא צריך להיות מהיר ולקפוץ כמו תייש. זה עבד!!! כל פעם שאושרי הולך המון לבד או שאני אומרת לו כמה הוא חזק, הוא מבקש שנתקשר לפורת לספר לו. (-:

למעלה