שלום, יש לי שאלה...

טיפקסית

New member
תשובה

מי שלא יעלה על הבמה בחצי הגמר הוא הקלידן נועם ינקלביץ',שבחר מיוזמתו לוותר על ההשתתפות בשיר. הוא ייסע עם המשלחת לפינלנד אבל לא יעלה על הבמה אלא יישאר מאחורי הקלעים.

הוד11

New member
מאוד מוזר מבחינתי

הרי הבחירה המתבקשת היא ביג M שיישב מאחורי הקלעים כמפיק מוזיקלי. כמו יוני רכטר מכוורת שנשאר מחוץ לבמה כמפיק מוזיקלי

sunshiner

New member
../images/Emo148.gifאל תשכח שביג M הוא יצור בימתי

וגם ככה הכול חוץ מהשירה בפלייבק אז אפשר לשים את דני על התופים, ביג אם על הגיטרות, גל על הקלידים, רמי על הבאס ומוטי על הקלידים אז זה לא כזה משנה. ואם כבר הלכת על תקדים יוני רכטר תזכור שיוני רכטר הוא קלידן, ממש כמו נועם וגם בהופעות הוא היה יחסית מאחורה, הביצועים לא היו בפלייבק ויוני רכטר לא הפיק מוזיקלית אלא ניצח על התזמורת. ניר אני צודק?

הוד11

New member
אני חושב שניר יסכים

מזמן לא ראיתי אותו פה האמתי למרות שפגשתי אותו במקרה בחנוכה בעזריאלי

porky169

New member
צודקים../images/Emo134.gif

בכוורת ויתרו על הקלידים כי הביאו את תזמורת רשות השידור(שיוני רכטר ניצח עליה) שניגנה בחצוצרות וטרומבונים

Funky Giraffe

New member
יוני רכטר הוצג עם כוורת, היה על הבמ

ה וניצח על התזמורת (איזה מלך) הקריין הספרדי הציג את השיר אגב כ Natati la haya-ya-y אחח יוני יוני, תאמינו לי, נשבע לכם בפייר שאין עליו בארץ. כל שיר מופת. רוצו לבדוק את 'מחשבות ואפשרויות', 'בגובה העיניים', 'עוד סיפור', 'התכוונות' כל אלבום מהנ"ל הוא מופת (! מופת על אמת) של המוסיקה הישראלית. נשבע. גם הייתי בהופעה לפני שבוע וחצי. תענוג של דבר

הוד11

New member
בתור אחד שיש לו את כל האלבומים הנ"ל

מסכים בהחלט!!!!!!

1מאיוש

New member
אמאמ...

שאני דיברתי עם מוטי באותו יום של החזרות בשביל הצילומים לקדם אירוויזיון מוטי אמר לי שחוץ מזה שנועם הסכים מיוזמתו לא להשתתף כי מותר רק 6 איש על הבמה גם נועם הכי צעיר בלהקה.. וגם הכי חדש.. אבל נועם עובד קשה יחד עם הלהקה וכל הכבוד לו !!!

לדעתי

שתי הסיבות נכונות, הוא גם הכי "טרי" בלהקה, ולביג אם יש הופעת במה מיוחדת, ולמי שהתבונן טוב בקליפים, (ואני בתור אחד שהיה בצילומים) יראה שהוא לא מנגן בשום כלי הוא רק מסתובב על הבמה ועושה הצגות. אבל מה? הוא עושה את זה טוב!

1מאיוש

New member
לא רק טוב, מעולה, יש לו נוכחות...

על הבמה ! בכל המובנים !! איש עם המוןןן כישרוןן

למעלה