שלום,יש לי שאלות לגבי עוגת קומות

lital1000

New member
שלום,יש לי שאלות לגבי עוגת קומות

1.אחרי שאני עושה את עוגת הבסיס ומצפה אותה ושמה שיפודים,ואחרי שאני עושה את העוגה הקטנה יותר איך אני מצפה אותה,הרי אם אני אצפה אותה לא על הבסיס שהיא אמורה להיות מלכתחילה הציפוי יסדק. 2.אחרי שהעוגה תהיה מוכנה איך מעבירים אותה ליעדה? איך סוחבים כזה דבר????????? אשמח אם תוכלו לענות לי במהירות,תודה מראש
 
כמה תשובות

1. את יכולה לצפות את העוגה הקטנה כשהיא מונחת על בסיס קרטון קשיח או קאפה דקה בגודל העוגה ואז להעביר אותה עם המשטחאל עוגת הבסיס. האפשרות השניה היא לצפות את עוגת הבסיס ולהמתין יום עד שהציפוי יתייבש ויתקשה. אז מניחים את העוגה השניה מעליה, מורחים בזהירות בקרם חמאה ומצפים, תוך זהירות שלא לפגוע בציפוי של העוגה הבסיסית. 2. איך סוחבים? קוראים לשני גברים בעלי שרירים...
אם העוגה גדולה מאוד, אפשר להרכיב אותה במקום הארוע, כלומר להביא כל קומה בנפרד, מצופה ומונחת על משטח, ובמקום להרכיב את העוגה ולעשות את הגימורים הדרושים.
 

lital1000

New member
תודה,יש לי עוד שאלה קטנה

איך עושים קרם חמאה לציפוי העוגה מתחת לבצק סוכר?
 

net the jet

New member
יש בפורום השני מתכונים..תחפשי, יש

של gtali מומלץ, ואודליה רשמה את של דבי בראון שהוא פשוט וטוב.
 
למעלה