שלום יש לי שאלות

sharonsharon123

New member
שלום יש לי שאלות

היי אני חדשה פה ובפורמים בכלל אז בבקשה אל תכעסו עליי אם אסור לפתוח נושאים חדשים סתם וכאלה.. אני חולה על הישרדות אבל בגלל שאני לא יודעת להוריד פרקים באינטנט ורואה רק בטלויזיה ולפעמים מספסת אז חסרים לי פרטים 1. לא ראיתי את העונה העשירית ורציתי שמישהו יספר לי למה כולם כל כך אוהבים את סטפני מה היה בה שכל כך מיוחד...? ואיך יכול להיות שהיא כזאת מדהימה ודני גברה עליה 6:1 בעונה ה11? 2.אמבר ורוב הכירו רק בהישרדות 8 או שגם לפני? והוא הציע לה נישואים ישר אחרי הסדרה בלי כלום? תודה

NamelessGirl

New member
תשובות

אל תדאגי, אין פה איזה חוק שאוסר על פתיחת שרשורים חדשים...ברוכה הבאה לפורום. ולתשובות- 1. על זה אני לא ממש יכולה לענות לי כי למען האמת אני לא מבינה למה כולם כל כך אוהבים אותה, אני אישית לא סובלת אותה.... והסיבה שדני גברה עליה 6:1 בגמר של עונה 11 היא שדני לא בגדה כמעט באף אחד בשביל להגיע לפיינל 2, וסטפני בגדה במלא. אבל עדיין הרבה אנשים פה מעריכים אותה על צורת המשחק האגרסיבית שלה...אותי אישית היא מגעילה. אבל זה כבר עניין של טעם. 2. כן הם הכירו רק בעונה ה8...ומזאת אומרת בלי כלום? הם הכירו והתאהבו כבר על האי, ואחרי שהם חזרו הביתה הם המשיכו לצאת ביחד ואז רק אחרי איזה חצי שנה (לא יודעת בדיוק כמה, אבל מספר לא קטן של חודשים..ובכל הזמן הזה הם היו ביחד) צולם ושודר הגמר שבו מכריזים מי זכה ושם הוא הציע לה נישואין..והיום הם כבר נשואים.

D e l i l a h

New member
../images/Emo207.gif שאלונת

יש לכם מושג אם יש תיכנון ביאס לשידור חוזר - יומי כמו של עונות 13,12 רק של עונות 1-8 ?
או לפחות חלקן? חח

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, שרון../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לגבי סטפני- היא המתחרה הכי אהובה עליי אי פעם. היא הייתה אשה אמיצה וחזקה, שעבר עליה הרבה בעונה 10. אני לא רוצה לגלות יותר כדי לא להרוס לך. בעונה 11 היא נאלצה לבגוד באנשים, כי היא למדה כבר לקח מעונה 10, אז אנשים התנקמו בה ולא הצביעו לה. זה לא שרצו שדני תזכה- פשוט לא רצו שסטפני תנצח. בין צופי הישרדות שמתי לב שחצי שונאים אותה וחצי אוהבים- עוד לא נתקלתי במישהו שהוא באמצע בין שני הקצוות...

אז...נעים להכיר

אני לא שונא ולא אוהב, אפילו יותר שונא מאוהב. לא יודע מה מיוחד בה ולמה לעזעזל ג'ף אמר שהיא האישה הכי פופולרית בתולדות השרדות. לא יודע מה יש בה בכלל.

Fairywitch

New member
נו, אז אתה מהשונאים../images/Emo6.gif

אין, לא מצאתי אף אחד שלגמרי אדיש אליה

k o k o k o k o

New member
גם לי יש שאלה

האם ידוע לכם אם סו באמת תבעה את האץ' על ההטרדה מינית לכאורה?

כזו אישה פסיכופתית

כמה רעש וצילצולים, כמה רוק היא השפריצה, ובסוף כלום. האמת אני לא חושבת שהיא הייתה מגיעה רחוק, בטוח אף אחד לא היה רוצה אותה במושבעים.

לא, אני לא שונא

אין לי טינה כלפיה. היא פשוט סתם עוד שורדת שלצערי הגיעה למקום גבוה.

שיטטטטטטטטטט

אוופפפ..בידיוק עכשיו אני בעונה 11 ובכוונה לא נכנסתי לשרשור של העונה הזאת....אוףףף לא נורא לא אשמתך...

למעלה