שלום, יש לי שאלות...

• פותח הנושא j19
  • פורסם בתאריך

j19

New member
שלום, יש לי שאלות...

אני בהיריון, שבוע 37 ויש לי 2 שאלות - 1. חליטת תה פטל אדום - קניתי והתחלתי לשתות, אני חולטת כפית בספל מים (זה בסדר להוסיף סוכר, נכון?) 3 ספלים ביום. זה בסדר? 2. שמעתי שכדאי להוסיף כפית לציטין ליוגורט פעם ביום כי זה תורם להתפתחות מוח העובר. אכן?! והאם זה לא מיותר בשלב הזה? תודה!

ברוכה הבאה j19../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif,,,,,,

לפני הכל
חליטת העלים של שיח פטל-אדום,מקלה על הלידה , במהלך שישה עד שמונה השבועות האחרונים של ההריון ,שותים כוס אחת פעם ביום. בזמן הצירים רצוי לשתות הרבה כוסות תה עלים חם. *יש להימנע ממינונים גבוהים בשלבי הריון מוקדמים,מחשש להמרצת הרחם. לגבי שאלתך השנייה אין לי תשובה. יש חבר"ה נהדרים בפורום,בטוח שיענו לך. סוף שבוע קסום.

bflygirl

New member
ברוכה הבאה לפורום- לזירוז הלידה

ולהקלה בלידה אפשר קקצת יותר אבל עד 3 ולא יותר מזה ובכמות של כפית שטוחה מומלץ לשתות תה עלי פטל אדום באופן קבוע בשלושת החודשים האחרונים של ההריון, יש להימנע ממינונים גבוהים בשלבי ההריון המוקדמים,מחשש להמרצת הרחם. וגם קישור שדנו בו בפורום על זירוז לידה ויש בו את קישורים בפנים

j19

New member
תודה,

הכוונה לא לזירוז לידה, אלא לחיזוק הרחם.

j19

New member
ועוד 2 שאלות לגבי פטל אדום -

1. האם אפשר לחלוט פעמיים עם אותה תערובת (כלומר לשמור אותה תערובת לשימוש פעמיים) או שזה כבר פחות אפקטיבי? 2. כמה זמן להשאיר החליטה במים? תודה!

j19../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifפטל אדום,,,,,,

בכל חליטה ,להשתמש בתערובת חדשה. לא להרתיח את העלים,להשרות אותם במים רותחים, בכלי מכוסה במשך 20 דקות,כמו שמכינים תה רגיל. ההרתחה גורמת להתאדות התכונות של העלים. יום טוב.

j19

New member
עוד שאלה -

אני משרה את העלים במים רותחים, כמו שכתבת ולא מרתיחה אותם, אבל אני משאירה ל - 3 דקות... משערת שזה לא מספיק. אז 20 דקות בכוס מים רותחים?!

bflygirl

New member
את יכולה להשאיר עד 20 דקות במיים

רותחים וזה עושה את העבודה יופי וגם לשתות תה קר את יכולה אם זה טעים לך בקיצור אפשר גם וגם

j19

New member
השאלה היא -

אם אחרי שזה עמד 20 דקות אפשר לחמם את זה שוב?

j19

New member
ועוד אחת -

אם אני מעמידה את החליטה ל - 20 דקות, היא כבר קרה, האם לשתות את זה קר או שאפשר לחמם?! תודה!!

../images/Emo24.gifj19../images/Emo141.gifיש לי רעיון,,,,,,,

אולי את החליטה לשים "בתרמוס", או בכלי אחר ששומר על חום. שבוע טוב ומבורך.

bflygirl

New member
אז אפשר לשמור את זה בקנקן של התה

לנו יש קנקן כזה רק לתה וזה טעים ואני שותה גם קר.... בנוסף יש כפיות שכאלה שסתוכן את שמה את התערובת(גם את זה יש לי) ובפנים את משאירה את התערובת וחולטת כל פעם מחדש במיים חמים לכוס שלך... יום קסום ושתייה מרובה קרנוש

למעלה