שלום יש לי שלושה שאולת (שוב) :)

Ph0enix

New member
שלום יש לי שלושה שאולת (שוב) :)

שבת שלום :) - כמה עולה האבן חמצן שיוצר מסך בועות? - מה השם המלאה של ה"פחם" הזה? ומה מיחירו? - אוסקרים לבנים עם גם חזקין וסורדים טוב כמו שחרוים? תודה רבה על כול תשובה :)

אוקיי

האבן תעלה לך לא יותר מ4 שקל והאוסקר אלבינו לא חזק יותר מהאוסקר הרגיל ואפילו יותר חלש

Ph0enix

New member
תודה וכמה שאלות

לא הקטנה הארוכה? ומומלצץ לגדל אוסקרים לבנים?

אורי-

New member
האבן משתנה בהתאם לאורך ולסוג

יש "רגילות" באיכות שונה , ויש צינור גמיש , שניתן לכוונן , והוא יוצא מסך של בועות דקיקות. גם הוא בא באורכים שונים. אוסקרים - תלוי אם יש לך מקום לאוסקרים , זה דגים ענקיים , וגודלים מהר מאוד , צריכים כ 100 ליטר לדג בוגר (דג תוקפן וגדול). כמו"כ בבגרות הם יכולים לחיות עם בני מינם או עם דגים גדולים ולא עדינים , בד"כ בחלון הראווה של חנויות יש דגים מהסוג הזה (סכין , אוסקרים , טקרססים , ארואנות , חתולים גדולים וכו').

Ph0enix

New member
תודה רבה :) ו...

אני יודע על אוסקים ומכום אני פשוט מגדל כבר 2 ויש מקום לעוד אז חשבתי אולי להסיים זוג אוסקר לבן אבל הבעיה עם הם לא "מפונקים" ובקשר לאבן חמץ אני מדבר בקשר לאיזה 30 ס"מ משהו כזה ד"א יש לך מושג מה השם המלא של ה"פחם" שמנקה את המים?

Gretchen

New member
אבן חמצן

האבן חמצן שלי היא משו בסגנון 20 - 30 ס"מ לא זוכרת בידיוק והיא עלתה לי 11 שקלים. זה תלוי גם באיכות האבן ובצורתה

ninetels

New member
אם.......

אם תגיד למוכר שאתה צריך פחם פעיל הוא יבין אותך!!!

Ph0enix

New member
אז ככה

החלפתי את ה60 ס"מ למטר והוספתי קצת כסף (ד"א כמה סמטימר צריך לכול דג) וכול דג הוא בארך 6 ס"מ (יש 2) וגם נקי קטן זה טוב מספיק או שעדיף שלו

Suikun

New member
אקווריום מטר

אקווריום מטר לא מספיק לגידול שני אוסקרים, אבל אם זה מה שיש לך כבר, אז לא משנה. אל תוסיף עוד שני אוסקרים, ממש ממש ממש אין לך מקום..

גלעד cool7

New member
אבן אויר... וניסיון עם סקלארים....

לרוב הן עולות בסביבות החצי מחיר של האורך. למשל לי יש אבל אויר של 90 ס"מ, היא עלתה 42. כנ"ל לגביי כל הגדלים. ולסקלארים אין בעיה גם באקוריום של 80 ס"מ. אני אישית מגדל 4 סקלארים שהגיעו לבגרות מלאה ולבריאות מצוינת, באקוריום פנורמי (זה נותן יותר סמ"ק) של 100 ס"מ, להם נוספו גם 2 דיסקוסים בינוניים, 2 כרישים כסופים יחסית גדולים, וכל מיני דגי להקות קטנים. כל הדגים חיים בבריאות והאקוריום מושלם, הדבר היחיד שאני לא מסתדר איתו זוהי צמחיה.

למעלה