שלום, יש לי שתי שאלות:
1) אני מחפשת מתכונים לדייסות מתוקות- מה שאתן מכירות, גם סולת ושיבולת שועל, וכל סוג אחר יתקבל בברכה! 2) לא ממש בישול, יותר שאלה של ניסיון: אם אערבב תפוח ואגס מרוסקים עם בננה מעוכה ומיד אכניס לצנצנת זכוכית קטנה (של גרבר) שתהיה מלאה עד השפה (כך שלא יישאר מקום לאוויר) ואאטום, זה יוכל להחזיק כשלוש שעות לא בקירור בלי להשחיר. ואם לא, יש לכן אילו שהם פטנטים? תודה ויום טוב!
1) אני מחפשת מתכונים לדייסות מתוקות- מה שאתן מכירות, גם סולת ושיבולת שועל, וכל סוג אחר יתקבל בברכה! 2) לא ממש בישול, יותר שאלה של ניסיון: אם אערבב תפוח ואגס מרוסקים עם בננה מעוכה ומיד אכניס לצנצנת זכוכית קטנה (של גרבר) שתהיה מלאה עד השפה (כך שלא יישאר מקום לאוויר) ואאטום, זה יוכל להחזיק כשלוש שעות לא בקירור בלי להשחיר. ואם לא, יש לכן אילו שהם פטנטים? תודה ויום טוב!