ההריונית בארונית
New member
שלום, יש לי שתי שאלות
1. מה עדיף- דבש או סילאן (ממרח תמרים)? מצד אחד בסילאן יש סוכר מוסף (נדמה לי כ-16 גרם ל-100 גרם), מאידך דבש הוא למעשה סוכר מומר. בסילאן יש מעט סיבים (גרם וחצי) ואשלגן, ודבש הוא מוצר טבעי. אז מי משניהם עדיף? 2. ידוע לי שאסור לשתות תה אחרי ארוחה המכילה ברזל, בגלל נוכחות חומר (אוקסלט?) שפוגע בספיגת ברזל. האם הדבר נכון גם לגבי שוקולד מריר? ולגבי גלידה בטעם שוקולד? האם גם אלה מכילים את אותו החומר שפוגע בספיגת ברזל ולכן לא מומלצים אחרי ארוחת בשרית, למשל? תודה
1. מה עדיף- דבש או סילאן (ממרח תמרים)? מצד אחד בסילאן יש סוכר מוסף (נדמה לי כ-16 גרם ל-100 גרם), מאידך דבש הוא למעשה סוכר מומר. בסילאן יש מעט סיבים (גרם וחצי) ואשלגן, ודבש הוא מוצר טבעי. אז מי משניהם עדיף? 2. ידוע לי שאסור לשתות תה אחרי ארוחה המכילה ברזל, בגלל נוכחות חומר (אוקסלט?) שפוגע בספיגת ברזל. האם הדבר נכון גם לגבי שוקולד מריר? ולגבי גלידה בטעם שוקולד? האם גם אלה מכילים את אותו החומר שפוגע בספיגת ברזל ולכן לא מומלצים אחרי ארוחת בשרית, למשל? תודה