שלום, יש לי 2 שאלות נוספות

מייקלית

New member
שלום, יש לי 2 שאלות נוספות ../images/Emo23.gif

היום החלטתי שאני מפסיקה עם הדיאטה שלי, מאחר והגעתי כבר למשקל הרצוי לגובה שלי. שקלתי 63 לפני 5 חודשים, וכיום אני שוקלת 52. השאלה היא, האם אני יכולה להפסיק לעשות הליכה (אולי אני אלך שלוש פעמים בשבוע), מבלי לדאוג לעלייה במשקל? ואיך אני צריכה להמשיך לאכול, מבלי לדאוג לעלייה במשקל? (סתומרת כמה קלוריות אני צריכה לצרוך, מבלי לעשות פעילות גופנית מידי יום..)

רון ו

New member
שמירה לאורך זמן

שאלה חשובה למרות שבגילך את צריכה אולי להוסיף משקל ולגדול בעקרון שמירה על המשקל היא קודם כל לבדוק מדי פעם פעילות גופנית חשוב להמשיך ככל שניתן, גם לשמירה על כושר. בתפריט אפשר להוסיף בזהירות, לא כל ארוחה ולא כל יום. ככל ששומרים על המשקל לאורך זמן לגוף יש נטיה להנעל עליו אבל שאננות ארוכה תביא לעליה חזרה כי הגוף נוטה לחזור למשקלו ה"שמן" רון

תוסיפי קלוריות לתפריט

ותבדקי את האיזון. תוסיפי בין 100 ל 500 קלוריות ליום לתפריט ותבדקי מה קורה עם המשקל. אם את ממשיכה לרדת - להוסיף. אם את עולה - להוריד קלוריות. אני אגב הייתי ממליצה להמשיך בפעילות גופנית, ואם הליכה זו הפעילות היחידה שאת עושה לא כדאי להפסיק אותה - יש לפעילות עוד אי אילו יתרונות לגוף מלבד הרזיה, מה גם שהיא מעודדת הגברת חילוף חומרים. אפילו הייתי ממליצה שתנסי פעילות יותר אינטנסיבית ותאתגרי קצת את הכושר שלך, או פעילות בניית שרירים כדי להתחטב, אבל אם את ממש לא אוהבת את כל העניין לפחות את ההליכה אל תמהרי להוריד.

למעלה